Özdilek

Sağlık

30 Yaşında Hayatını Kaybedebilirdi!

Serkan Poyraz (30) ailesi ile Karabük’te yaşıyor. Geçimini sağlamak için Gebze’de işe başladı.

3 Mart 2013 Saat: 19:38
30 Yaşında Hayatını Kaybedebilirdi!
30 Yaşında Hayatını Kaybedebilirdi!

İlk iş gününde, henüz işe başlamadan şiddetli göğüs ağrısı nedeni ile sabah 08.30’da Acil Ambulans ile Medical Park Gebze Hastanesine getirildi.Poyraz ambulansa alındığında kalbi durmuştu. Medical Park Gebze hastanesine getirildiğinde, Kardiyoloji bölümü doktorları; Uzm.Dr  Wesam A.A. Salha , Uzm. Dr. Burak Teymen, Uzm. Dr. Nart Zafer Baytuğan kalp masajı ve elektro şok ile duran kalbi yeniden çalıştırmaya başardılar. Hasta entübe  edilerek anjiyoya alındı.

 

Kalbi Destekleyen Ana Damar Tıkalı!

 

Kardiyoloji Uzmanı, Uzm.Dr  Wesam A.A. Salha hastanın durumu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada; ‘’ Serkan Poyraz Medical Park Gebze Hastanesine getirildiğinde kalbi durmuştu. İlk müdahaleyi acilde kalp masajı ve elektro şok ile hayat döndürmek için yaptık.

Poyraz kalp krizi ile kaybetmek için çok genç bir hastamız, tüm çabalarımız ile onu hayat döndürmeyi başardık.

Hastayı entübe ettikten sonra anjiyografiye aldık. Yapılan anjiyografide kalbi besleyen ana damarın tıkalı olduğu ortaya çıktı. Tıkalı olan damarı anjiyografide açarak stent taktık.  Kardiyoloji yoğun bakımına aldık. Sağlık durumu iyi. Kısa süre içinde taburcu etmeyi planlıyoruz.’’ Dedi.

 

İş İçin Gelmiştim!

 

Yaşadığı talihsiz olay ile ilgili konuşan Serkan Poyraz; ‘ Henüz 30 yaşındayım, bu kadar genç yaşta kalp krizi geçirebileceğim hiç aklıma gelmezdi.

Mesleğim çatı kaplaması işçiliği, Gebze’ye onun için gelmiştim. İş başı yapmadan hayatımı kaybediyordum.

Medical Park Gebze Hastanesi Kardiyoloji bölümü doktorları Uzm.Dr  Wesam A.A. Salha , Uzm. Dr. Burak Teymen, Uzm. Dr. Nart Zafer Baytuğan’a beni hayata

döndürdükleri için çok teşekkür ederim.’’ Dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat