Özdilek

Siyaset

30 Mart’ta millet sizi üfleyecek

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak’ı ziyaretinde muhalefete çattı. Bakan Işık’ın oy tahminlerini eleştiren Kuşkan’a çatan Civelek, “30 Mart’ta millet sizi üfleyecek” dedi

26 Şubat 2014 Saat: 17:06
30 Mart’ta millet sizi üfleyecek
30 Mart’ta millet sizi üfleyecek

Bir süre önce ilimize atanan yeni İl Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, burada yaptığı açıklama ile muhalefete çattı. Gündeme ilişkin açıklama yapan Civelek, CHP ve MHP’yi hedef aldı.

Fatih Başak’ın başarılı çalışmalar yapacağına inandığını söyleyen Civelek, Başbakan Erdoğan ve oğlu arasında geçtiği öne sürülen ses kayıtları ile ilgili olarak ‘Civelek’in istifa etmesi gerek’ diyen MHP’li Aydın Ünlü’ye çattı. Civelek, “Bizim yere gitmeye niyetimiz yok. Acemice ve yanlış çıkışlar yapan Ünlü, kendi partisini bir arada tutsun ve siyaset yapsın” dedi.

Bakan Fikri Işık’ın Büyükşehir ve ilçelerdeki oy tahminlerini eleştiren CHP’li Yalçın Kuşkan’a da çatan Civelek, “Fikri Işık matematikçidir. 30 Mart gecesi, bu rakamların gerçekliğini herkes görecek. Bu rakamlar mı üfleme yoksa millet mi onları üfleyecek göreceğiz” ifadelerine yer verdi.

“Diğer partiler bizim ancak peşimizden gelir ve iç geçirirler” diyen Mahmut Civelek, Cengiz Topel ve Anadolu Jet ile ilgili olarak da açıklama yaptı. 15 Mart’tan sonra her gün uçuşun olacağını söyleyen Civelek, yakın zamanda Trabzon ve Erzurum’a direkt uçuşların başlayacağını müjdeledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat