Özdilek

Güncel

30 Ağustos’ta Zafer Konvoyu

İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği (IKOD); 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95.yılını, düzenlediği bir konvoyla kutladı.

6 Eylül 2017 Saat: 11:36
30 Ağustos’ta Zafer Konvoyu
30 Ağustos’ta Zafer Konvoyu

Yarım asrı devirmiş onlarca araç, İstanbul Anadolu Yakası’ndan Dolmabahçe’ye geçti.

İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği tarafından organize edilen konvoya Beşiktaş Belediyesi ve Mobil 1destek verdi. Konvoy, bir döneme damgasını vurmuş ve Türk bayraklarıyla süslenmiş 100 civarında klasik aracın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda bir araya gelmesiyle  gerçekleşti. Atatürk’e benzerliğiyle dikkat çeken ünlü oyuncu Göksal Kaya’nın Türkiye  Cumhuriyetinin kurulduğu ilk yıllara ait1931 model üstü açık bir klasik araçtan vatandaşları selamlaması büyük ilgi gördü.

İstanbul Maltepe sahil yolundan sabah saatlerinde yola çıkan klasik araçlar, saat 11.00’da Kadıköy istikametinde Bağdat Caddesi güzergâhında hareket ettiler.15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden peş peşe geçen klasik araç konvoyu, rotasını Atatürk’ün gözlerini yumduğu Dolmabahçe’de sonlandırdı.

 

IKOD Hakkında:

İstanbul Klasik Otomobilciler Kulübü Derneği İKOD, 2009 yılında klasik araç severler tarafından kurulmuş olup aynı zamanda Antika Otomobil Federasyonunun da kurucu üyesidir. Bir döneme damgasını vurmuş tarihi değer olarak görülen klasik araçları, günümüz koşullarında etkinlikler organize ederek yaşatmak ve geleceğe taşıyarak,gelecek nesillerle buluşturmak misyonuyla hareket eden İKOD'un bugün itibarıyla üye sayısı 205'dir.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat