Özdilek

Güncel

3 ilde eş zamanlı uyuşturucu operasyonu

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi ekipleri tarafından 3 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda uyuşturucu madde ticareti yapığı öne sürülen 5 kişi gözaltına alındı.

10 Mart 2015 Saat: 06:29
3 ilde eş zamanlı uyuşturucu operasyonu
3 ilde eş zamanlı uyuşturucu operasyonu

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği Narkotim ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptığı öne sürülen bazı şahısları takibe aldı. Yapılan çalışmalarda İzmit TEM Otoyolu Gültepe Dinlenme Tesisleri’nde bir yolcu otobüsüne operasyon düzenlendi. Operasyonda İstanbul’a seyahat etmekte olan 2 kişi polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahsıların yapılan üst aramalarında 7 kilo 900 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.


Uyuşturucu maddenin Batman’dan İstanbul’a götürülmek istendiği öğrenilirken Batman’da da operasyon yapıldı. Otobüsteki iki şahsa uyuşturucu maddeyi verdiği öne sürülen bir kişi ile İstanbul’da uyuşturucu maddeyi teslim alacak olan iki kişi de İstanbul’da düzenlenen operasyonda gözaltına alındı. Sorgulanmak üzere Kocaeli Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen 5 kişi, burada tamamlanan işlemlerinin ardından uyuşturucu madde ticareti yapmak ve bulundurmak suçlamaları ile Kocaeli Adliyesi’ne sevk edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat