Aşayiş

3 Günde 7 ayrı yeri soydular

İzmit , Derince ve Körfez İlçelerinde, 3 gün içerisinde meydana gelen 7 ayrı iş yerinden hırsızlık yapan şahıslar yakalandı.

12 Şubat 2018 Saat: 15:48
3 Günde 7 ayrı yeri soydular
3 Günde 7 ayrı yeri soydular

 İzmit , Derince ve Körfez İlçelerinde,  3 gün içerisinde meydana  gelen 7 ayrı  iş yerinden hırsızlık olayı ile  ilgili çalışma başlatan  Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Ekipleri,  çevrede bulunan MOBESE ve güvenlik kamerları ile  şahısları olayları gerçekleştiren  şahısları ve olaylarda kullandıkları aracı tespit etti.   Gece geç saatlerde  Derince ilçesinde oldukları belirlenen şüphelileri takibe alan polis ekipleri,  şüphelileri yakalamak için düğmeye bastı. Polisin dur ihratına uymayan ve  kaçan şahıslar, kısa bir kovalamaca sonunda yakalandı.Araçta  bulunan  17 ayrı suçtan sabıkalı ve 1 suçtan aranması bulunan Y.A(35), 24 ayrı suçtan sabıkalı 4 ayrı suçtan aranan ve işlemiş olduğu bir suç ile ilgili hakkında kesinleşmiş 4 yıl hapis cezası bulunan M.O(34) ile 7 ayrı suçtan sabıkalı, 2 ayrı suçtan aranan ve işlemiş olduğu 1 suçtan  hakkında kesinleşmiş  5 yıl hapis cezası bulunan S.O(25) yakalandı. Araçta  ve şüphelilerin üzerinden 1 ruhsatiz silah, 7 adet mermi, 200 gram esrar, 26 adet parfüm 32 adet kacak sigara  çıktı.Yapılan  incelemeler sonucu şahısların  Derince’de 2, Körfez’de 4 ve İzmit İlçesinde 1 ayrı iş yerinden hırsızlık olayını gerçekleştirdikleri belirlendi.  Girdikleri iş yerini rekor bir hızda  50 saniye içinde adeta soyup soğana çeviren şahısların bugüne kadar 7 adet televizyon, 5 bin liraya yakin bozuk para, 1 pos cihazı, 5 kg çay, biskuvi ve benzeri malzemeler, 100 şise parfum, 8 telefon, 2 tablet, 1 laptop, 1 uydu alıcısı, 1 plaka ve bir  kuaförden malzeme caldıkları  tespit edildi. Asayiş Şubede işlemleri tamamlanan şüpheliler adli merciilere sevk edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat