Özdilek

Güncel

3 BİN KİŞİLİK HELVA YARIM SAATTE BİTTİ

Rumeli Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından bu yıl 14. düzenlenen Helva Şenlikleri kapsamında yapılan 3 bin kişilik helva yarım saatte tükendi

29 Haziran 2013 Saat: 20:13
3 BİN KİŞİLİK HELVA YARIM SAATTE BİTTİ
3 BİN KİŞİLİK HELVA YARIM SAATTE BİTTİ
Rumeli Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen Helva Şenlikleri`nin 14. tüm hızıyla devam ediyor. Dernek başkanı Selahattin Balkan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında daha önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Fethiye Caddesi`nde helva dağıtımı gerçekleştirildi. Fethiye Caddesi`nin en kalabalık olduğu zamanda gerçekleştirilen dağıtımda davul zurna da yer aldı. 
 
SİYASETTEN UZAK KALAN 
Helva dağıtımına İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, dernek başkanı Selahattin Balkan ile yöneticiler de katıldı. Davul zurnanı yanı sıra helva dağıtımında Makedonya`dan gelen halk oyunu oynayan kızlar büyük ilgi çekti. 3 bin kişilik olarak yaptırılan helvanın dağıtımının öncesinde konuşan dernek başkanı Balkan “Rumeli Türkleri insanlarla kucaklaşmayı seven çok büyük bir camia. Siyasetten uzak kalan siyasi üstü bir derneğiz” dedi. 
 
YARIM SAATTE BİTTİ 
Herkesi Doğu Kışla`daki helva şenliğine davet eden Balkan “Elbette ki belediye başkanları ve milletvekilleri bizim başımızın tacıdır. Helva Şenliğimizin son gününde bugün tüm Kocaeli halkımızı Doğu Kışla`da dağıtacağımız 10 bin kişilik helva şenliğine davet ediyoruz” şeklinde konuştu. Helva kazanın ağzının açılmasının hemen ardından vatandaşlar, helvaya büyük ilgi gösterdi. 3 bin kişilik helva yaklaşık yarım saatte tükendi. 
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat