Özdilek

Güncel

3 AYLIK EVLİ GENÇ KAZAYA KURBAN GİTTİ

Derince’de dün sabaha karşı meydana gelen korkunç kazada, kiralık araçla bariyerlere çarpan araçta bulunan 5 gençten yeni evli olan Muhammed Ensar Aydemir (19) hayatını kaybetti. Diğer dört genç ise ağır yaralandı.

30 Kasım 2013 Saat: 22:02
3 AYLIK EVLİ GENÇ KAZAYA KURBAN GİTTİ
3 AYLIK EVLİ GENÇ KAZAYA KURBAN GİTTİ

 Derince’de sabah karşı saat 03.00 sularında meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre Muhammed Ensar Aydemir’in (19) kullandığı 41 PN 552 plakalı araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Derince İstiklal Caddesi ve Gülay Sokak’ın kesiştiği noktada bariyerlere çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle sürücü Muhammed Ensar Aydemir olay yerinde hayatını kaybetti. Araç içerisinde bulunan Yavuz Selim Gül, Mevlüt Ballı, Mesut Şimşek ve Musa Topuz yaralandı. Yaralılardan Yavuz Selim Gül, Mevlüt Ballı ve Musa Topuz’un durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kazada hayatını kaybeden sürücü Muhammed Ensar Aydemir’in cesedi otopsi için Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Muhammed Ensar Aydemir’in ölüm haberini alan yakınları hastane önüne akın ederek sinir krizleri geçirdi. Körfez Fatih Mahallesi’nde oturduğu belirlenen Aydemir’in, 3 ay önce evlendiği ve eşi Gizem Aydemir’in hamile olduğu öğrenildi. Gencin, kayınpederi Sebahattin Akbaba’ya ait Körfez Et Lokantası’nda çalıştığı öğrenilirken, Aydemir’in cenazesinin otopsi incelemesinin ardından belirlenecek olan gün ve tarihte defnedileceği öğrenildi.

 

XX

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat