Özdilek

Siyaset

29 Mart'ta Kılıçdaroğlu Geliyor

Yalçın Kuşkan açıkladı, 29 Mart tarihinde seçimin bir gün öncesi CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 12.00'de Perşembe pazarı alanına miting için geliyor.

21 Mart 2014 Saat: 17:23
29 Mart'ta Kılıçdaroğlu Geliyor
29 Mart'ta Kılıçdaroğlu Geliyor

Yalçın Kuşkan, "Önümüzde ki Pazar günü YGS sınavı var bu nedenle tüm gençlere başarılar dilerim. Bir de olayın alt boyutu var. Pazar günü beş ilçe de sınav yapılacak. Yazılı talimat verdik. Sınav bitene kadar anonsları ve müzik yayınlarını yapmayacağız.

 

29 Mart tarihinde seçimin bir gün öncesi sayın genel başkanımız 12.00'de Perşembe pazarı alanına miting için geliyor. Sağolsunlar bizi kırmadılar ve o saatte burada olacak. Bilecik'ten buraya gelip buradan İstanbul'a geçecek. Geniş bir katılım bekliyoruz. Rakam vermemize gerek yoktur. Seçmenlerimizin katılacağını umuyoruz. Kocaeli dışından bir tek kişi bile bu mitinge katılmayacağız. Biz il dışından taşıma yapmayız ama ilçelerden katılımları değerlendireceğiz. Ilçelerimizde gençlerin bazı ihtiyaçlarını karşılamayı planladık.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat