Özdilek

Kültür/Sanat

25 Temmuz'da başlayacak

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

 

 

 

  

 

 

ÖSYM'den yapılan açıklamada, 2011-ÖSYS tercih işlemlerinin 25 Temmuz 2011 tarihinde başlayacağı ve 5 Ağustos 2011 günü saat 17.00'de sona ereceği bildirildi.

 

Açıklamada, 2011-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu'nun ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden 20 Temmuz 2011 tarihinden itibaren yayımlanacağı, başvuru merkezlerine de örnek olarak gönderileceği kaydedildi.

Adayların isterlerse kılavuza ÖSYM'nin internet adresinden erişilebilecekleri veya başvuru merkezlerine gönderilmiş basılı kılavuzu yerinde inceleyebilecekleri bildirildi. Adaylara kılavuz satışı yapılmayacağı belirtilen açıklamada, 2011-LYS sonuçları yarın saat 14.00'ten itibaren açıklanacağından bilgi işlem sistemi yoğunluğunu da göz önüne alarak adayların kılavuzu daha önceden edinmelerinin yararlarına olacağı vurgulandı.

Tercih işlemlerinin kılavuzda belirtilen esaslar uyarınca gerçekleştirileceği bildirilen açıklamada, "Tercih yapacak adayların 20 Temmuz 2011 tarihinden itibaren ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanacak kılavuzu dikkatle incelemeleri, tercihlerini buna göre yapmaları gerekmektedir. Adaylar tercihlerini isterlerse bir başvuru merkezi aracılığıyla, isterlerse internetten kendileri bireysel olarak yapabileceklerdir. Başvurularını internetten yapmak istemeyen adaylar doldurdukları Tercih Formu ve nüfus cüzdanı/pasaportları ile birlikte istedikleri bir başvuru merkezine tercih için başvuracaklardır" denildi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat