Özdilek

Aşayiş

240 kg eroin ele geçirildi

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Büro Ekipleri, almış olduğu duyum ve yapmış oldukları istihbari sonucu 2 başarılı operasyona imza attı. Operasyonlarda toplam 240 kg eroin ele geçirdi.

9 Ekim 2017 Saat: 12:15
240 kg eroin ele geçirildi
240 kg eroin ele geçirildi

Kocaeli İl Emniyet  Müdürlüğüne bağlı Narkotik Büro Ekipleri, almış olduğu duyum ve yapmış oldukları istihbari sonucu 2 başarılı operasyona imza attı.  Operasyonlarda  toplam 240 kg eroin elegeçirilirken, 4 kişi gözaltına alındı.İddialara göre operasyon şu şekilde gelişti.  Bazı şahısların doğu illerinden  temin ettikleri yüklü miktarlarda uyuşturucu maddeyi Kocaeli üzerinden  İstanbul’a götüreceğine dair duyumlara ulaşan  Narkotik Büro Ekipleri, hemen harekete geçti.  Şahısları ve araçları tespit eden polis ekipleri, Kocaeli’ne kadar araçları takibe aldı.Değişik zamanlarda durdurulan  otomobillerde, yapılan ilk aramalarda suç unsuruna rastlanmadı.  emniyet otoparkına çekilerek yapılan detaylı aramada ise bir otomobilden 210 kg eroin, diğerinden ise 30 kg eroin çıktı. 500’er gramlık paketlerde  zulalanmış  eroin maddeleri  ile bilrikte operasyonlarda 4 kişi gözaltına  alındı.  Şüphelilerin sorgularının devam ettiği öğrenildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat