Özdilek

Kültür/Sanat

23 Nisan’da çocuklara ücretsiz kitap

İzmit’in tanınmış kitapçılarından olan Şerafettin Ergül 23 Nisan’da çocuklara 5 bin adet kitap dağıtacak

20 Nisan 2014 Saat: 13:30
23 Nisan’da çocuklara ücretsiz kitap
23 Nisan’da çocuklara ücretsiz kitap

Yaklaşık 14 yıldır kitapçılık yapan Şerafettin Ergül Şen İş Merkezi zemin katta açtığı Kitap Keyfi’m adlı dükkanda kitap satışlarına devam ediyor. Ergül 14 senedir her 23 Nisan’da çocuklara ücretsiz kitap dağıtarak çocukları kitap okumaya teşvik ediyor. ‘Okuyan Kazanır’ sloganıyla çocukların okuma isteğini arttırmak istediğini dile getiren Ergül, 23 Nisan saat 15.00’da açılacak olan standa tüm çocukları çocuk kitapları şenliğine bekliyor.

ÇOCUKLARA 5 BİN KİTAP DAĞITACAK

İlk yıllarda ücretsiz olarak çocuklara bin kitap dağıtan Şerafettin Ergül bu sene ayırdığı 5 bin kitabı 23 Nisan’da Sanat Sokağı’nda açacağı stantta dağıtacak. 4 yaşından 11 yaşına kadar olan çocuklara kitap dağıtacağını söyleyen Ergül, kitaplar bitene kadar dağıtacağını söyledi. Sahip olunacak en büyük servetin çocuklar olduğunu söyleyen Ergül, “Geleceğin teminatı çocuklarımıza verebileceğimiz en büyük hediye bilgidir. Bilgi de en büyük hazinedir” dedi.

BEDAVA KİTAP DAĞITIMINA SÜREKLİLİK

İzmit’te 14 yıldır kitapçılık yapan Ergül, kitapçılık yaptığı süreç içerisinde İzmitlilere 500 binden fazla kitap sattığını ve İzmitlilerden aldığı desteği çocuklara vermek istediğini söyledi. Ergül, “Çocuklar da kitaplar da zararsızdır. İlimizde yaşayan çocuklara sürekli bedava kitap dağıtmak istiyorum. Bunun için finansman bulmam lazım. Kendi gücümle sürekli dağıtamıyorum. Bu durum için yayınevleriyle iletişim kuracağım” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat