Özdilek

Siyaset

21. İlçe Danışma Yoğun Katılımla Gerçekleştirildi

AK Parti Çayırova 21. İlçe Danışma Meclisini gerçekleştirdi. Yoğun bir katılımla düzenlenen divan meclisi belediye kültür salonunda yapıldı.

14 Ocak 2014 Saat: 21:36
21. İlçe Danışma Yoğun Katılımla Gerçekleştirildi
21. İlçe Danışma Yoğun Katılımla Gerçekleştirildi

AK Parti Çayırova İlçe Başkanlığı yoğun bir katılımla 21. İlçe Danışma Meclisini belediye kültür salonunda düzenlendi. Divan meclisine AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tuncel, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan vekili Zekeriya Özak, Çayırova Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen, AK Parti Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkanı Fikriye Çelik, AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Sekmen, Çayırova Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Orhan Keskin, belediye başkanı aday adayları, meclis üyesi aday adayları, mahalle başkanları ve çok sayıda AK Partili üye katıldı.

Üye Çalışmalarını Sürdürüyoruz

Belediye kültür salonunda düzenlenen 21. İlçe Danışma Meclisi’nin açılış konuşmasını AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Nazmi Özmen yaptı. 30 Mart seçimlerine vurgu yapan bir konuşma gerçekleştiren başkan Özmen, Çayırova teşkilatının 30 Mart’ta başarısını yükselen oy oranı ile göstereceğini söyledi. Teşkilat çalışmaları çerçevesinde üye çalışmasının devam ettiğini söyleyen Özmen, sandık danışma çalışmalarının bitirildiğini, aynı zamanda SKM çalışmalarının da sürdüğünü belirtti.

AK Hizmet Bayrağını Çayırova’da Dalgalandırdık

İlçe Başkanı Özmen’in ardından Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş, Çayırova’da ve Türkiye’de hizmetlerin rekorlarının kırıldığını vurguladı. 10 yılı aşkın süren iktidarda 100 yıllık işleri AK Parti’nin başardığını söyleyen Akbaş, “Türkiye 10 yılı aşkın bir süredir aydınlık bir ülke oldu. Türkiye’nin hizmet rekorlarını kıran Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, ülkemizin kalkınması, büyümesi ve yaşanabilir bir ülke olması için çok çalıştı. Bizlerde her bir hizmetimizle başbakanımıza destek olmaya, halkımızın hak ettiği hizmeti almasına vesile olmaya çalıştık”. Ayrıca Akbaş, “Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz, Kocaeli ilimizi yeniden inşa etti. Bizlerde hem başbakanımızdan, hemde Çayırova halkımızdan aldığımız güçle Çayırova’mızı yeniden inşa ettik. Neyi taahhüt ettiysek, taahhütlerimizi icraat kitabına dönüştürdük. Partimizi hizmet bayrağını, AK hizmet bayrağını Çayırova’da icraatlarımızla, hizmetlerimizle dalgalandırdık” dedi.

IMF Türkiye’den Borç İstiyor

Konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, 30 Mart’ta yapılacak seçimlerin önemine vurgu yaptı. AK Parti iktidarının 10 yıldır yapılan hizmetlerinin devam etmesi için 30 Mart seçimlerinin ve bundan sonraki seçimlerin ayrı bir önem taşıdığını söyleyen Şeker, “Türkiye AK Parti ile yeni hizmetlerle tanıştı. Asırlık projeleri hayata geçiren, ekonomik anlamda güçlenen, ülkeler arasında söz sahibi olan bir Türkiye’nin devamı için, istikrarı için çok çalışmalı ve partimizi yeniden yeni başarılarla daha ileri seviyelere taşımalıyız. Türkiye’nin AK Parti iktidarından önce tüm borcu gayri safi yurt içi hasılanın %75 kadardı. Gelirinin %75 borca gidiyordu. Bugün bu rakamı %35’lere düşürdük. Daha birçok sayısal örnekler verebiliriz. Türkiye’nin IMF’ye 23,5 milyar dolar borcunu kapattık. Şimdi ise IMF bizlerden borç alabilmek için görüşmeler yapıyor. İşte Türkiye AK Parti iktidarı ile nereden nereye geldi hep birlikte görüyoruz. Bu çalışmalarımızı, hedeflerimizi hep birlikte gerçekleştirmek için çok çalışmamız gerekiyor” dedi.

 

Kocaeli Teşkilatları Seçime Hazır

Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’in ardından konuşmasını yapan AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek, Kocaeli teşkilatlarının her zaman seçime hazır olduğunu söyledi. Ev ev, kapı kapı ziyaretler gerçekleştirerek, Türkiye’nin değişimini anlatmaları gerektiğini belirten başkan Mahmut Civelek, 30 Mart seçimlerinin öneminde anlatmak gerektiğini söyledi. Kocaeli’de gerçekleştirilen yürüyüş hakkında da kısa bilgiler veren başkan Civelek, “Bugün ilimizde gönüllü kültür teşekkülleri tarafından yapılan yürüyüşe her kesimden katılım sağlandı. Teşkilatlarımızda bu yürüyüşe destek verdi. Oradaki birlik ve beraberliği, kardeşliği umarım herkes görmüştür. Milli irademize olan saldırının karşısında, milli irademize sahip çıktığımızı gösteren bir yürüyüşü gerçekleştirdik. Bu iradeye sahip çıkanlara çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini sürdüren başkan Civelek, “Biz bu dava için herşeye hazırız. Laf olsun diye değil bu dava için, bu ülke için kefenimizle yola çıktık. Çünkü inandığımız bir lider var ve yapmak istediğimiz hizmetlerimiz var. Seçime çok az bir süre kaldı. Adayımız çok yakında belli olacak. 30 Mart’ta oyumuzu arttırarak bu seçimleri alacağız. Bu çalışmalarda yoğun bir tempo gösteren tüm teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat