Özdilek

Kültür/Sanat

2011’de Gölcük Esnafı İşine Göre Önlük Giyecek

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası, esnaflara yönelik yeni bir hamle içinde. Esnaf Odası son olarak Kocaeli Büyükşehir Belediye sponsorluğunda ilçemizdeki esnafların yaptıkları işlere göre belirlenen renkte, 1500 adet iş önlüklerinin dağıtımını Oda Başkanı Necmi Kocaman ve Yönetimi eşliğinde tek tek kapı kapı gezerek yaptı.

Başkan Kocaman, Büyükşehir Belediyesi’nin desteği, Kent Konut’un sponsorluğunda, esnaflara dağıtılmak üzere, tam 1500 adet önlük yaptırdı. Daha önce Finansbank sponsorluğunda, esnaflara tek tip 400 adet önlük dağıtan Esnaf Odası, şimdi de 1500 adet önlük dağıtımı yaptı. Ama bu seferki tek tip değil, 3 ayrı renkte olacak. Kırmızı renkli önlükler kasaplara ve tavukçu esnaflarına. Beyaz renkli olanlar Lokanta, Pastane, Fırın ve Unlu Mamül satan esnaflara, Gri-Turuncu olanlar ise Sanayi esnafına dağıtıldı.Bu katkıyı bizden esirgemeyen ve Türkiyede daha böyle bir uygulamanın olmadığı halde desteğini esirgemeyip gerçekleştirilmesi için çaba sarfeden Kocaeli Büyük Şehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğluna Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar adına bir kez daha teşekkür ediyorum açıklamasında bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat