Özdilek

Spor

16’ncı galibiyetini Köyceğiz’de aldı

Hentbol Erkekler Süper Ligi 20. Haftasında Köyceğiz Belediyesi’ne konuk olan Büyükşehir Hentbol takımı karşılaşmayı 33-37 kazanarak ligdeki galibiyet sayısını 16’a yükseltti ve zirve takibini sürdürdü.SAKARYA (İGFA) -  Hentbol Er...

12 Nisan 2023 Saat: 17:05
16’ncı galibiyetini Köyceğiz’de aldı
16’ncı galibiyetini Köyceğiz’de aldı

Hentbol Erkekler Süper Ligi 20. Haftasında Köyceğiz Belediyesi’ne konuk olan Büyükşehir Hentbol takımı karşılaşmayı 33-37 kazanarak ligdeki galibiyet sayısını 16’a yükseltti ve zirve takibini sürdürdü.

SAKARYA (İGFA) -  Hentbol Erkekler Süper Ligi Cemal Kütahya Sezonunun 20. haftasındaKöyceğiz Belediyesi’ne konuk olan Sakarya Büyükşehir Belediyesi Hentbol Takımı karşılaşmayı 33-37 kazanarak ligde zirve takibini sürdürdü.

Karşılaşmaya Taner Günay, Çetin Çelik, Ramazan Döne, Onur Ersin,MohamedGhazali,Mohammed Miri ve İbrahim Bircan 7’lisi ile başlayan Büyükşehir Hentbol ilk devreyi 19-19 beraberlikle bitirdi. İkinci devrede vites yükselten art arda bulduğu gollerle farkı açan Büyükşehir hentbol mücadeleyi 33-37 kazandı.

Ligdeki galibiyet sayısını 16’a yükselten Büyükşehir’de Kaptan Ramazan Döne attığı 8 golle takımın yıldızı olurken Çetin Çelik ise 5 golle katkı verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat