Özdilek

Ekonomi

124 Asansörde Tehlike Çanları Çalıyor

Şekerpınar Toki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma derneği, 62 blok 1736 konuttan oluşan Şekerpınar TOKİ Konutlarında bulunan ve halen kullanmaya devam eden 124 asansör tehlikeli bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

1 Kasım 2013 Saat: 02:18
124 Asansörde Tehlike Çanları Çalıyor
124 Asansörde Tehlike Çanları Çalıyor
 Çayırova Belediyesi adına denetleme yapan LIFTINSTITUUT firması tarafından 16.08.2013 tarihinde, tüm asansörler için KIRMIZI yani, tespit edilen uygunsuzluklar giderilmeden kullanılması tehlikelidir raporu verdiğini, ancak 2,5 aylık süre zarfında hiç bir işlem yapılmadığını ileri sürerek, canlarının tehlike altında olduğunu duyurdu. Dernek yönetimi, “ Keza bu asansörler bu şekilde kat maliklerine kullandırılmakta ve hiçbir bilgi de verilmemektedir. Şimdiye kadar da yetkili yerel organlar tarafından hiçbir işlem yapılmamıştır. Yetkilileri göreve davet ediyoruz” dedi.

Dernek yönetimi açıklamasında şu iddialarda bulundu: “Bin bir güçlükle sahip olduğumuz dairelerimiz için yaptığımız ödemeler, yönetim giderleri ve aidatlar düşünüldüğünde burada artık bizleri enayi gibi gördükleri aşikardır. Çünkü asansörler binalar teslim alındığından beri sürekli arızalı ve bizlerden alınan aidatlar ile şimdiye kadar geride bıraktığımız 4 yıl içinde  700.000 tl üzerinde asansörler için harcama yapılmıştır. Bu kadar harcama yapılmış olmasına rağmen, hayatı yeni yeni tanımaya başlayan çocuklarımız  maalesef ki bu yaşlarda asansöre binememe fobileri oluşmaya başlamıştır. Mal güvenliğimizi artık bir kenara bırakıyoruz, Can güvenliğimiz için sizlerin desteğini bekliyoruz”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat