Özdilek

Aşayiş

12 Torbacı tutuklandı

Dün Torbacı’ diye tabir edilen ve sokaklarda uyuşturucu şatışı yapan guruba yönelik düzenlenen operasyonlarda toplam 48 kişi gözaltına alındı. Adliyeye çıkartılan ve son operasyonda toplam tutuklanan sayısı 19’a ulaştı.

29 Eylül 2017 Saat: 13:42
12 Torbacı tutuklandı
12 Torbacı tutuklandı

KOCAELİ İl Emniyet Müdürlüğü  Narkotik  Büro Ekipleri, il genelinde  oldukça başarılı bir operasyona imza attı.   ‘Torbacı’ diye tabir edilen  ve sokaklarda uyuşturucu şatışı yapan  guruba yönelik düzenlenen operasyonlarda  toplam 48 kişi gözaltına alındı.  Bu şüphelilerden 29 kişi emniyette tamamlanan işlemleri sonrasında serbest kaldı. İşlemleri tamamlanarak daha önce yapılan ara yakalamalarda adliyeye sevk edilen 7 kişi tutuklandı.  Önceki gün işlemleri biten ve  sabah erken saatlerde adliyeye sevk edilerek akşam geç saatlere kadar sorguları devam eden 12 şüphelide,  nöbetçi savcının  tutuklama talebi ile sevk edildikleri nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.  En son tutuklanan 12 kişi ile  birlikte, son operasyonda toplam  tutuklanan sayısı 19’a ulaştı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat