Özdilek

Siyaset

“12 OCAK’TA ÇAYIROVA’NIN GELECEĞİNİ GÖRÜN”

CHP Çayırova belediye başkan Adayı Timur Koç, Sivas, Çayırova Yenimahalle’de Hafik İlçesi Yarhisar Köyü derneğinde vatandaşlarla buluştu. Koç’un toplantısına İlçe başkanı Rasim Meriç, İlçe yönetim kurulu üyeleri Osman Türk,

5 Ocak 2014 Saat: 21:34
“12 OCAK’TA ÇAYIROVA’NIN GELECEĞİNİ GÖRÜN”
“12 OCAK’TA ÇAYIROVA’NIN GELECEĞİNİ GÖRÜN”

Eski Gebze Sivaslılar dernek başkanı Erol Ateş, yeni başkanı Bahattin Zile ve Yarhisar dernek Başkanı Muzaffer Çetin tarafından karşılanan Koç, yaptığı konuşmada derneğe projelerini, Çayırova’nın geçmişini ve geleceğini anlatmaya geldiğini ifade ederek, destek istedi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Yarhisar dernek başkanı Muzaffer Çetin, bir hemşehrilerini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, Koç’un projelerini dinlemek istediğini vurguladı.
CHP Adayı Timur Koç, Çayırova’nın belediye oluşundan belediye başkanlığı dönemine kadar olan tarihi geçmişini anlatarak, önemli hizmetler yaptığını vurguladı. Koç, son on yılda ise, Çayırova’nın atılım yapamadığını, olması gereken yerde olmadığını söyledi.

GEÇMİŞİ BİLMELİYİZ
Görevi devraldığımızda bir gecekondu tipi binada başladı hizmet serüvenimiz. Bugün Çayırova’ya baktığımızda, görebileceğiniz hizmetlerde bizim imzamız var. Bölgede ilk Yuvacık suyunu içen Çayırova olmuştur. Doğalgaz gelmesi de bizim çalışmamız sayesindedir. Altyıpı biz çözdük. Belediye hizmet binası, stadyum, imar planları, sonradan bozulsa da toplu konut projeleri, çoğu parklar hep bizim özverili çalışmalarımız sayesinde ortaya çıkmıştır. Bugün, bunları kenara koyduğunuzda Çayırova’da ne var? Elbette hiçbir belediye başkanı artniyetli değil ve hizmet yapmak istemiştir. Ancak, bu üretkenlik, ufuk, çok çalışmak ve kararlılık meselesidir. Her şey ortada” diye konuştu.

BÜYÜK İŞLER İÇİN GELİYORUZ

Geçmişe takılıp kalmadıklarını, ancak geçmişi bilmeyen geleceğini de bilemez diye hatırlatmada bulunan Koç, “Şimdi sorun Çayırova’ya yeniden nasıl atağa geçirebiliriz. Projelerimizi hazırladık. Sınırların yeniden düzenlenmesi, ulaşım ve sağlık Sorunlarını, Mahallerde yaşanan kentsel dönüşüm sancılarını, işsizliği, Şekerpınar ve Çayırova’nın ortak sorunu olan Belediye ve kaymakamlık hizmet binaları eziyetini, TOKİ konutlarında yaşanan vatandaş çaresizliğini, kent meydanı sorununu bir bir çözeceğiz. Gençlere, kadınlarımıza, engellilerimize ve çocuklarımıza yeni imkan ve kanallar açacağız. Çayırova’yı parmakla gösterilecek bir kent, Avrupa kenti yapmak boynumuzun borcu” diye konuştu.

12 OCAK DAVETİ

Tüm vatandaşlardan Çayırova’nın geleceği için kendilerine destek vermesini isteyen Koç, 12 Ocak Pazar günü, Çayırova’nın kader projelerini kamuoyu ile paylaşacaklarını dile getirdi. Tüm vatandaşları gelip bu tarihi ana tanıklık etmelerini de istedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat