Özdilek

Aşayiş

12 ilçede asayiş ve trafik uygulaması yapıldı

Ülke genelinde olduğu gibi Kocaeli’nde de Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Kocaeli İl jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 12 ilçede ortaklaşa eş zamanlı asayiş ve trafik uygulaması gerçekleştirildi.

11 Şubat 2017 Saat: 10:07
12 ilçede asayiş ve trafik uygulaması yapıldı
12 ilçede asayiş ve trafik uygulaması yapıldı

Birçok noktada tedbir alan ekipler İzmit Kandıra yolu Mini Köşk Çayırköy mevkisinde de uygulama yaptı. Yaklaşık 600 kişinin katıldığı uygulamaya Trafik Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, İzmit ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Kocaeli İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler katıldı.Uygulama sırasında durdurulan araçların içerisindeki sürücü ve vatandaşlarda emniyet kemeri, GBT, araç araması, üst araması ve sürücülerde alkol kontrolü yapıldı. Ayrıca Jandarma ekiplerinin “Vira” ismindeki narkotik köpeği araçların çevresinde ve içinde arama yaptı. Yine uygulama esnasında Dron ile çekilen uygulama görüntüleri 3G ile Emniyet Genel Müdürlüğüne canlı yayınla aktardı. Yapılan uygulamalarda herhangi bir olumsuzlukla karşılaşılmadı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat