Özdilek

Güncel

10 LİRA İÇİN DENİZE GİRDİ 19 GÜN SONRA ÖLDÜ

Sekapark’ta 19 gün önce bir vatandaşın, denize düşen 50 lirasını almak için denize giren ve boğulma tehlikesi yaşayan Ramazan Acar hayatını kaybett

22 Haziran 2013 Saat: 17:21
10 LİRA İÇİN DENİZE GİRDİ 19 GÜN SONRA ÖLDÜ
10 LİRA İÇİN DENİZE GİRDİ 19 GÜN SONRA ÖLDÜ
İzmit Sekapark`ta bir vatandaşın 10 lira karşılığından denize düşen 50 lirasını almak için denize giren ve boğulmak üzereyken ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ramazan Acar, 19 gündür süren yaşam savaşını kaybetti. İddialara göre yaşanan üzücü olayda Derince İmam Hatip Lisesi öğrencisi Ramazan Acar,  50 TL`sini denize düşüren vatandaşın parasını çıkartmak için denize girdi. Parayı çıkarttığı takdirde 10 TL kazanacaktı. Seka Park`ta bulunan iskeleden suya giren Ramazan Acar, daha sonra denizden çıkmayı başaramadı. 
 
HASTANEYE KALDIRILMIŞTI
Ramazan Acar`ın suda çırpındığını gören vatandaşlar yardıma koşmuş ancak başarılı olamamıştı. Denize girdikten 20 dakika sonra olay kurtarma ekipleri tarafından denizden çıkartılan Ramazan Acar`a 112 doktoru tarafından dakikalarca kalp masajı yapıldı.  Boğulan gençten nabız alınınca 112 acil servis ekibi boğulan genci SEKA Devlet Hastanesi`ne kaldırdı.  
 
19 GÜN SONRA ÖLDÜ
19 gün boyunca yoğun bakımda olan Ramazan Acar yaşam savaşını kaybetti. Ramazan Acar`ın vefatı ailesini büyük üzüntüye boğdu. Ramazan Acar, yapılan otopsinin ardından Derince İshakçılar köy mezarlığına defnedildi. 
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat