Özdilek

Siyaset

10 dakikalık yolu bir saatte yürüdüler

Alaattin Kurt Stadyumu’ndaki Fetih ve Gençlik Şöleni’ne katılmak için Gebze’ye gelen Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu, İlyas Bey Camii’nden stada, gençlerle yürüyerek geçti.

13 Mayıs 2018 Saat: 17:46
10 dakikalık yolu bir saatte yürüdüler
10 dakikalık yolu bir saatte yürüdüler

Anadolu Gençlik Derneğinin Gebze Alaattin Kurt Stadyumu’nda icra ettiği Fetih ve Gençlik Şölenine Saadet Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu katıldı. Sabiha Gökçen Havaalanında binlerce araçlık bir konvoyla karşılanan Karamollaoğlu, Stadın yakınlarındaki Gebze İlyas Bey Camii önünde indi ve burada kendisini bekleyen binlerce gençle stada doğru yürümeye başladı. İzdiham nedeniyle güçlükle yürüyen Karamollaoğlu, gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Stada varıncaya kadar; “Bilge Başkan, Temel Başkan” “İşte ordu, işte komutan” “Bir hilal beş yıldız, iktidara hazırız” sloganlarını dillerinden düşürmeyen gençler, büyük bir coşku yaşadı. Yürüyüş esnasında sokakları inleten binlerce gence, vatandaşlar da evlerinin balkonlarına çıkıp slogan atarak eşlik etti. Temel Karamollaoğlu’nun korumalarının zaman zaman zorlu anlar yaşadığı gözlemlenirken, gençlerin heyecanı görülmeye değerdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat