Özdilek

Spor

1.Küme Play-off’ta başarı ve hayal kırıklığı

Birinci Amatör Küme Play-off Grubunda altıncı hafta sonunda başarılı ve hayal kırıklığına uğrayan ekipler neler yaptı

28 Mart 2017 Saat: 11:45
1.Küme Play-off’ta başarı ve hayal kırıklığı
1.Küme Play-off’ta başarı ve hayal kırıklığı

Birinci Amatör Küme Play-off Grubunda altıncı hafta sonunda başarılı ve hayal kırıklığına uğrayan ekipler neler yaptı

Suadiye inandı kazandı

Birinci Amatör Küme Play-off Grubunda Suadiye ekibi lige iyi başladı. İkinci hafta aldığı mağlubiyet sonrası akıllarda soru işareti bıraksa bile son dört hafta içinde aldığı galibiyetler sonucunda büyük bir başarıya imza atarak liderlik koltuğuna oturdu. Suadiye ekibi matematiksel olmasa bile büyük ölçüde gelecek sezon Süper Amatör Kümede mücadele etme hakkını kazanarak bu sezonun başarılı ekibi oldular.

Başiskele olması gerekeni yaptı

Başiskele Belediye ekibi Grup maçlarında bile şampiyonluk hedefiyle çıktığı yolda kıl payı şampiyonluğu kaybederek Play-Off Grubuna kaldı. Başiskele Belediye Play-off mücadelesine Karamürsel deplasmanında beraberlikle lige başlasa bile arka, arkaya aldığı seri galibiyetlerle zirveye oturdu. Geçen hafta Başiskele Belediye Play-Off Grubunun ilk haftasında olduğu gibi Karamürsel ile berabere kalarak ikinci puan kaybını yaşadı. Başiskele Belediye matematiksel olarak olmasa bile yeni sezonda Süper Amatör Kümede mücadele edecek ikinci takım olacak. Başiskele Belediye sezon başı kendinden beklenen hedefi tutturarak başarılı bir sezona imza atan takım oldu.

Karamürsel sürpriz ekip oldu

Birinci Amatör küme Play-off Grubunda Karamürsel ekibi sürpriz ekip oldu. Play-off Grubunda başarılı futbol oynayan ekip güçlü ekipler arasında altıncı hafta s onunda üçüncü sırada yer aldı. Karamürsel geçen hafta deplasmanda Başiskele Belediye karşısında sahadan galibiyetle ayrılmayı başarsaydı. İlk iki için umutlarını arttıracaktı. Karamürsel ekibi bu sezon iyi futbol oynayarak Play-off Grubuna renk aktılar. Karamürsel gelecek sezon kadrosunu korur ve eksik mevkilere gerekli takviyeleri yaparsa gelecek sezon Süper Amatör Kümeye çıkacak ekiplerin başında yer alır.

Uzuntarla hayal kırıklığı

Birinci Amatör Küme Play-off Grubunda Uzuntarla hayal kırıklığı yaratan ekip oldu. Uzuntarla sezon başı Grup maçlarında başarılı ve tecrübeli kadrosunun karşılığını Play-off Grubuna kalarak mücadele devam etti. Uzuntarla Play-off Grubunda takıma yaptıkları takviyeler sonucunda kadrosunu güçlendirerek Play-off Grubunun iddialı ekipleri arasında yer aldılar. Altı haftalık süreç içinde Uzuntarla istediği başarılı sonuçlara imza atamadılar. Geçen hafta kendi sahasında Suadiye karşısında kaybederek Süper Amatör Küme umutlarını gelecek sezona bıraktı. Uzuntarla bu sezonu hayal kırıklığı olarak tamamladı.

Bağçeşme şansızlıkların kurbanı oldu

Birinci Amatör Küme Play-off Grubunda şansızlıkların kurbanı olan Bağçeşme sezonu istediği yerde tamamlayamadı. Bağçeşme Grup maçlarına iyi başlangıç yapan ekip lig maratonun sonunda şampiyonluğa ulaşamamasının sebeplerinden bir futbolcunun askere gitmesi ve bir futbolcusunun sakatlanarak sezonu kapaması oldu. Play-off Gruplarında başarılı bir oyun ortaya koysa bile Bağçeşme gol noktalarında istedikleri son vuruşlarda başarılı olamayınca Play-off Grubunda başarılı olamayan ekipler arasında yer aldılar.

Kireçocakları kısıtlı imkanlar

Birinci Amatör Küme Play-off Grubunda altı takım arasında yer alan Kireçocakları en kısıtlı imkanlarla mücadele eden ekip oldular. Kireçocakları sezona tecrübeli bir kadro kurdukları Grup maçlarında Play-off Grubuna kalarak yola devam ettiler. Kireçocakları Play-off müsabakalarında takımdan ayrılan ve sakatlanan futbolcuların çok olması nedeniyle ve kadronun kısıtlı olması sonucunda istediği başarıyı yakalayamadılar. Kireçocakları yönetimi bu sezondan mutlaka iyi dersler çıkarıp gelecek sezon aynı hataları yapmayarak hedeflerine ulaşmaları gerekir.

PLAY-OFF PUAN DURUMU

TAKIMLAR                     O            G            B             M           A             Y             P            

SUADİYE                       6             5             0             1             20           7             15

BAŞİSKELE BLD            6             4             2             0             14           8             14

KARAMÜRSEL                6             2             2             2             7             10           8

UZUNTARLA                   6             2             1             3             7             9             7

BAĞÇEŞME                   6             1             1             4             6             9             4

KİREÇOCAKLARI          6             1             0             5             9             20           3

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat