Özdilek

Güncel

YRP Bayramlaştı

Yeniden Refah Partisi Kocaeli il teşkilatı, bayramlaşma münasebetiyle bir araya geldi.

22 Temmuz 2021 Saat: 20:01
YRP Bayramlaştı
YRP Bayramlaştı

YRP Bayramlaştı

Yeniden Refah Partisi genel başkan danışmanı ve Kocaeli il başkanı Mehmet Aras ve beraberindeki partililer, Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Kent Konseyi’nin düzenlediği ‘’ 33. Kocaeli Kent Bayramlaşması’’ programına katılım sağladı.

Bayramlaşma programında yerel basına açıklama yapan Yeniden Refah Partisi genel başkan danışmanı ve Kocaeli il başkanı Mehmet Aras, ‘’covid-19 salgını sebebiyle hayatını kaybeden 50 bin vatandaşımıza Allah’tan rahmet diliyorum, tüm halkımızın kurban bayramlarını en içten dileklerimle kutluyorum. Kocaelili hemşerilerimizle kucaklaşmak için il yönetim kurulu üyelerimiz ve ilçe yöneticilerimizle buradayız’’ ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi olarak sadece seçim zamanı değil geçim zamanı da halkımızın içinde olacağız, her zaman vatandaşlarımızla iç içe olacağız diyen Aras, biz makam odasından yöneticilik yapmayacağız biz milletimizle el ele olacağız dedi.

 

YRP İl binasında bir araya geldi

İl binasındaki bayramlaşma merasiminden sonra sırasıyla ilçe başkanları ve il gençlik başkanına söz veren Yeniden Refah Partisi Kocaeli il başkanı Mehmet Aras, hazırlamış olduğu dövizleri partililere göstererek işte ülkemizin ekonomisi bu durumda, AKP sofrasında kuş sütü eksik fakat vatandaş sofrasına kuru ekmeği zor koyuyor ifadelerini kullandı.

Bayramlaşma programına katılımlarından ötürü partililere teşekkür eden Aras, partililere kendi elleriyle lokum ve kolonya ikramında bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat