Özdilek

Sağlık

Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Başladı

SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Başladı

16 Şubat 2017 Saat: 09:02
Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Başladı
Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Başladı

 Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı eğitim programı açıldı.   16 kursiyerin katıldığı Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 14 Şubat- 27 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek olup, 3 hafta teorik 3 hafta pratik olmak üzere 6 hafta eğitim verilecektir.

    Hastane konferans salonunda gerçekleşen açılışa Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği İdari Hizmetler Başkanı Op. Dr. Muhammed Coşkun Güler, SBÜ Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetici/Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Vildan Burç ile birlikte tüm hastane çalışanları ve program kursiyerleri katıldı.

   Hastane Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Vildan Burç açılış konuşmasında; girişimsel işlemlerin yoğun olarak uygulandığı morbidite ve mortalite oranlarının yüksek olduğu yoğun bakım ünitelerinde Hemşirelik bakımının çok önemli olduğunu, ilimizdeki hastanelerin yoğun bakım ünitelerinde görev yapan tüm meslektaşlarımızın, mesleki bilgi beceri ve tutumlarını geliştirmeye yönelik sertifikalı eğitim programlarından faydalanmalarına öncülük etmekten hastane olarak gurur ve mutluluk duyduklarını ifade etti.

   Yoğun Bakım Ünitesinde  çalışan Hemşirelerin vazgeçilmez rollerinden bahseden Hastane Yönetici/Başhekimi  Doç. Dr. Mustafa Güneş, sertifikalı eğitim programının içeriği ve öneminden bahsetti. Yoğun Bakım konusunda yetişmiş insan gücünün çok önemli olduğunu, bu anlamda kursiyerlerin Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde çok iyi eğitim alacaklarını ifade etti.

   Kocaeli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı Op. Dr. Muhammed Coşkun Güler yaptığı konuşmada sertifikalı eğitim programlarının öneminden bahsederek, programda emeği geçen Hastane yönetimine teşekkürlerini iletti.

   Yapılan konuşmanın ardından gerçekleştirilen açılış kokteyline tüm hastane çalışanları ve kursiyerler katılım sağladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat