Özdilek

Siyaset

Yıldırım köylerde İnce için çalışıyor

CHP’li Selman Yıldırım, seçim çalışmaları için sahada aktif olarak çalışıyor.

19 Haziran 2018 Saat: 20:25
Yıldırım köylerde İnce için çalışıyor
Yıldırım köylerde İnce için çalışıyor

Selman Yıldırım önceki gün İzmit’e bağlı Süleymaniye, Sapakpınar,Solaklar, Gülbahçe Kadriye, Orhaniye, Balören ve son olarak Akmeşe köylerinde Muharrem İnce’ye destek istedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) çalışkan isimlerinden olan Selman Yıldırım 4 Haziran erken seçimleri için sahaya indi. Bir süredir köylerde seçim çalışması yapan, vatandaşa CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’yi anlatan, destek isteyen Yıldırım önceki gün de İzmit’e bağlı Süleymaniye, Sapakpınar, Solaklar, Gülbahçe Kadriye, Orhaniye ve Balören köylerindeydi. Kocaeli Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şen, İzmit Belediye Meclis Üyeleri Ercan Umutlu ve Özcan Özer’le birlikte köyleri dolaşan Yıldırım, Balören Köyü Muhtarı Ahmet Demir’in oğlu Kaan’ın sünnet merasimine katıldı. Köy kahvelerinde vatandaşlarla sohbet eden Yıldırım, 24 Haziran’ın önemini, neden Muharrem İnce’nin desteklenmesi gerektiğini anlattı.

 

“Köylüye Mazotu 3TL Vereceğiz”

 

Yıldırım Köylümüze mazotu 3 TL’den vereceğiz. Bakın örnek vereyim diyen Yıldırım Gülbahce / Kadriye köyü ziyaretimiz sırasında vatandaşlarımız eskiden bu köyde tarım yapılırdı şimdi ise sadece ben tarım yapıyorum ona da yapmak denmez çünkü şimdi ekili arazim sadece 1 dönüm o kadar ekebildim çünkü mazot çok pahalı diyerek Yıldırım’a dert yandı. Yıldırım da durumun farkında olduklarını ve bu yüzden Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’nin Köylüye mazotu 3 TL’den verecek olması hem çiftçimizi hem de üreticimizi mutlu edecektir diyerek sözlerini sonlandırdı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat