Özdilek

Güncel

Yıldırım çatıya düşüp tavanı patlattı

İzmit İlçesi Sanayi Mahallesi Kuru Sokak üzeri No.27 adresinde korkutucu bir olay yaşandı. 4 katlı apartmanın çatısına yıldırım düştü.

27 Mayıs 2018 Saat: 15:04
Yıldırım çatıya düşüp tavanı patlattı
Yıldırım çatıya düşüp tavanı patlattı

Korkutucu olayda  evde maddi hasar oluşurken, şans eseri  can kaybı ve yaralanma yaşanmadı. Apartmanda ikamet eden  İrfan Duroglu ve annesi Saniye Duroğlu olayda  büyük bir şok yaşadı.İrfan Duroğlu, “sahur saatinde yağmur şiddetli yağıyordu.  Sürekli gök gürültüsü vardı. Şimşekler çakıyordu. Ben televizyon izliyordum. Alt katta annem yaşadığı için, korkmasın diye annemin yanına indiğim sırada  büyük bir gürültü  oldu. Adeta ev sallandı. Deprem oluyor diye düşündüm. Etraf bembeyaz oldu. Çok korktuk. Annemin yanına indim ne olduğunu anlayamadık.  Sonra üst kata çıkınca    tavanın patladığını ve etrafın kötü halde olduğunu gördüm. Yıldırım düştüğünü anladık.  Olay anından bu yana elektriğimiz yok. Eşyalarımız da zarar görmüş olabilir”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat