Özdilek

Güncel

Yalçıntaş vefatının 2.yılında anıldı

Hocaların Hocası Prof.Dr. Nevzat Yalçıntaş vefatının 2.sene-i devriyesinde, Kabri başında ve Topkapı Türk Dünyası Kültür Mahallesindeki Takkeci İbrahim Ağa Cami'inde yâd edildi.

19 Temmuz 2018 Saat: 14:38
Yalçıntaş vefatının 2.yılında anıldı
Yalçıntaş vefatının 2.yılında anıldı

Oğulları Doç.Dr. Murat Yalçıntaş ve Mehmet Yalçıntaş’ın ev sahipliğinde gerçekleşen Yeni Topkapı Kabristanındaki kabri başında başlayan anma toplantısına; İÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Sedat Murat, Yazar Oğuz Çetinoğlu, Prof.Dr. Sabri Orman, Mehmet Akif Ersoy Fikir ve Sanat Vakfı Başkanı Mehmet Cemal Çiftçigüzeli, Prof.Dr. Mustafa Delican, Doğu Türkistan Uygur Haber ve Araştırma Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Hamit Göktürk, Aydınlar Ocağı Müdürü Dr. Şahin Ceylanlı, Prof.Dr. Tuncay Güloğlu, DUMA'nın Rusya-Türkiye Koordinatörlerinden Abdulmalik Kerimof, Av. Mehmet Çakırca ile Prof.Dr. Nevzat Yalçıntaş’ın çok sayıda seveni katıldı.

15 Temmuz 2016 tarihinde vefat eden Hocaların hocası Prof.Dr. Nevzat Yalçıntaş’ın kaybının ikinci yılında tertiplen anma toplantısında Bestekar Mevlidhan Amir Ateş, Fehmi Atay ve çok sayıda hafızın okuduğu Kur’an-ı Kerim ve mevlid sonrasında Türk Dünyası Zinnet Restoranda misafirlere ikramlarda bulunuldu.

İzmit’ten de; Akça Koca Kültür Platformu Başkanı Hasan Uzunhasanoğlu, Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Ahsen Okyar , Bankacı Osman Bulut, Makine Mühendisi Yüksel Özbay, Ekonomist Cihat Kaymas ve Necati Korkmaz ile Dr. Yunus Özen toplantıya katıldı.

İzmitliler Yeni Topkapı Kabristanında; eski Başbakanlarımızdan Adnan Menderes ve arkadaşları ile merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın ve Doğu Türkistan davasının efsane lideri İsa Yusuf Alptekin’in kabrini de ziyaret ettiler.

Etiketler: Ahsen Okyar,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat