Özdilek

Aşayiş

Yahyakaptanda kaza 1 ölü 3 yaralı

D-130 Karayolu üzeri, Kocaeli İzmit İlçesi Yahya Kaptan Mahallesinde meydana gelen feci trafik kazası şu şekilde gelişti.

3 Haziran 2017 Saat: 20:03
Yahyakaptanda kaza 1 ölü 3 yaralı
Yahyakaptanda kaza 1 ölü 3 yaralı

Gölcük istikametine seyir halinde olan Ergün Akbaş yönetimindeki 41 FJ 672 plakalı kamyon, Yahya Kaptan Köprüsü üzerinde aracın fren sistemindeki arıza nedeniyle aniden durdu. Bu esnada kamyon ile aynı yönde seyreden Burak Ayhan Doğan (20) idaresindeki 41 LS 412 plakalı otomobil,  yolun sağ şeridinde aniden duran kamyonu fark edemeyerek arkasından çarptı. Kamyona çarptıktan sonra takla atan ve sürüklenen araçta bulynan akla atarak sürüklenen araçta bulunan Burak Ayhan Doğan, Elif Şentürk (15), Hakan Şen yaralandı. Aybüke Bodur (15) ise araç içinde sıkıştı.

Yahya Kaptan Köprüsü üzerindeki feci kazayı görenler hemen polis, itfiaye ve 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine kısa sürede gelen itfaiye ekipleri, araçta sıkışan Aybüke Bodur,’u sıkıştığı yerden çıkartılarak ambulansla Özel Konak Hastanesine kaldırıldı. Diğer yaralılardan Elif Şentürk ambulansla Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesine, Hakan Şen ise Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada hafif yaralanan sürücü Burak Ayhan Doğan ise İzmit Seka Devlet Hastanesine sevk edildi.Kaza sonrası itfaiye ekiplerinin sıkıştığı yerden çıkartarak hastaneye kaldırdığı ağır yaralı ybüke Bodur, tedavi gördüğü hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Kaza nedeniyle köprü üstünde trafik Gölcük istikametine bir süre kapandı.  Kazaya karışan araçların çekilmesi ve olay yerinde yapılan incelemeler sonrasında, yol tekrardan trafiğe açıldı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat