Özdilek

Ekonomi

Valiler, İDEV Fuarı’nı ziyaret etti

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Bolu Valisi Aydın Baruş, Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu Uluslararası Fuar Alanı’nda düzenlenen 4. İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı’nı ziyaret etti

23 Mart 2018 Saat: 14:47
Valiler, İDEV Fuarı’nı ziyaret etti
Valiler, İDEV Fuarı’nı ziyaret etti

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Dönem Başkanı ve Bolu Valisi Aydın Baruş, Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu ile beraberindeki Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) Yönetim Kurulu Üyeleri, İDEV Fuarı’nı ziyaret etti.

Koto’ya tebrik

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan, KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Volkan Yılmaz, Hüseyin Gezer, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Akif Şen’in ev sahipliğinde stantları ziyaret ederek, katılımcı firma temsilcileriyle bir araya gelen protokol üyeleri, firma yetkililerinden bilgi alarak, hayırlı olsun temennilerinde bulundu. Vatandaşların fuara ilgisinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Aksoy, “Bölgenin ve ilimizin ekonomik kalkınmasına, gelişmesine katkı sunan bu fuarımıza çevre illerden firmaların katıldığını görüyoruz. Emeği geçen KOTO’yu kutluyorum” dedi.

Kocaeli ve çevre iller için çok önemli

Sakarya Valisi Sakarya Valisi İrfan Balkanlıoğlu ise, “Fuar alanını gördükten sonra çok mutlu oldum. Bölgemizin çeşitli illerinden çok sayıda katılımcı var. Bu durumu çok güzel ve anlamlı buluyorum. Emeği geçenleri kutluyorum” dedi. Bolu Valisi Aydın Baruş da, “İDEV Fuarı’na ilgi her geçen gün artıyor. Bu fuar, Kocaeli’nin ve çevre illerin ticari hayatının canlanması açısından önemli” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat