Özdilek

Aşayiş

Uygulamada 120 sürücüye ceza kesildi

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan uygulama kapsamında kurallara uymayan veya araçlarında eksiklikler tespit edilen 120 sürücüye ise 25 bin TL para cezası uygulandı.

20 Haziran 2018 Saat: 15:44
Uygulamada 120 sürücüye ceza kesildi
Uygulamada 120 sürücüye ceza kesildi

Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne bağlı İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ortaklığında yapılan uygulama kapsamında Bekirdere ve Kuruçeşme Mahalleleri ile Tren Garı önünde araç ve yaya vatandaşlar üzerinde uygulama yapıldı. Yapılan kimlik kontrolleri sırasında 5 kişinin yoklama kaçağı olduğu tespit edilerek gerekli tebligatlar yapılırken 1 kişi hakkında ise Askeri Ceza Kanununa muhalefet suçundan işlem yapıldı. Uygulamalarda üst aramsı yapılan 2 kişiden bir miktar esrar maddesi ve metamfetamin ele geçirilirken  şüpheliler gözaltına alındı. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan uygulama kapsamında kurallara uymayan veya araçlarında eksiklikler tespit edilen 120 sürücüye ise 25 bin TL para cezası uygulandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat