Özdilek

Siyaset

Ünlü: İlk kızgınlıkla söylenmiş olabilir

BBP İl Başkanı Serhat Duyar’ın geçtiğimiz gün belli olan AK Parti Milletvekili aday listesinde BBP Kocaeli’den kimsenin aday gösterilmemesini eleştirmesinin hatırlatılması üzerine yorumda bulundu.

22 Mayıs 2018 Saat: 23:13
Ünlü: İlk kızgınlıkla söylenmiş olabilir
Ünlü: İlk kızgınlıkla söylenmiş olabilir

MHP İl Başkanı Ünlü, “Cumhur İttifakının masasını bozmamak için çalışacağız. İlk kızgınlıkla böyle söylemler olabilir ama diyalogla bu sorunları çözebiliriz” dedi

 

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü parti binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında kent ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Cumhur ittifakına sabotaj tartışmaları hakkında açıklamalarda bulunarak sözlerine başlayan Ünlü, “Yenikapı ruhuna suikast girişimi başarılı olamayacaktır. MHP Kocaeli liderinin yanındadır. Lider neredeyse Kocaeli vardır ve olmaya devam edecektir. MHP Kocaeli Cumhur İttifakı’n zedelenmesine yol açacak bir trafik kazasının yaşanacağı yer olmayacaktır” dedi.

Liste Kocaeli’nin listesidir

MHP Kocaeli aday listesi Kocaeli’nin en etkili listesidir. Dün aday tanıtım toplantımızı Derince’de Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde yapıldı. MHP’nin dinamizmi toplantıda görülüyordu. En fazla kadın adayın, en fazla gencin bulunduğu, Gebze’den 5 kişinin bulunduğu tek liste MHP’nindir. Bu liste Kocaeli’nin kendisidir. 24 Haziran seçim seferberliği başlamıştır. Adaylarımıza seçim çalışma takvimi verilmiştir. MHP erken seçim provası yapmış bir partidir. Bunun sonucunu 24 Haziran’da göreceğiz” diye konuştu.

 

 Seçimi ilk turda bitirmek

“MHP’nin hükümete verdiği desteği kabullenemeyenler MHP’ye saldırıyorlar” diyen Aydın Ünlü sözlerini, “ İçi boş olan bu eleştirilere genel başkanımız sosyal medyadan yanıt verdi. İnsaf ve irade istiyorum.Bizim ithal adayımız yok. Vatandaş sandıkta bunlara gereken cevabı verecektir. Bizim loto oynama şansımız yok. Amacımız seçimi ilk turda bitirmektir. Biz 5-6 vekil çıkaracağımızı düşünüyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

 

“Kentsel dönüşümü destekliyorum”

Geçtiğimiz günlerde kendisine kentsel dönüşüm sunumu verildiğinin hatırlatılması üzerine açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü kentsel dönüşümü ve MİA Projesini desteklediğinin altını çizerek, “Veral inşaatın güzel bir sunumu oldu. Kentsel dönüşüm konusu Kocaeli’nin faydasınadır.  Projenin tamamlanması kentin lehine olan bir konu” ifadelerini kullandı.

 

Kızgınlıkla söylenmiş olabilir

BBP İl Başkanı Serhat Duyar’ın geçtiğimiz gün belli olan AK Parti Milletvekili aday listesinde BBP Kocaeli’den kimsenin aday gösterilmemesini eleştirdiği hatırlatılması üzerine yorumda bulunan Ünlü, “Serhat bey iyi bir siyasetçidir. Kendisiyle bir değerlendirme yapacağız. Ana hedefimiz Cumhur İttifakının masasını Kocaeli’de bozmamak için çalışacağız. İlk kızgınlıkla böyle söylemler olabilir ama diyalogla bu sorunları çözebiliriz. Muhtemelen bugün AK Parti İl Başkanı, serhat bey ve ben bir araya gelerek bu konuları konuşacağız” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat