Özdilek

Güncel

Ünal Köken, Beylerbeyi Mahallesinde

Vatandaşlarla iç içe olan onların taleplerini değerlendiren Başkan Köken, mahalle ziyaretlerine Beylerbeyi ile devam ediyor.

29 Mart 2018 Saat: 14:30
Ünal Köken, Beylerbeyi Mahallesinde
Ünal Köken, Beylerbeyi Mahallesinde

İçtenliğin ve samimiyetin ilçesi Kandıra’da hizmetleriyle göz doldurmayı sürdüren Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, mütevazi kişiliğinin yanında hemşehrilerini kucaklayan anlayışıyla da ilçenin kalkınmasını hızlandırıyor. Haftanın üç gününü mahalle ziyaretlerine ayıran Başkan Köken, Beylerbeyi’nde vatandaşlarla buluştu, onların istek ve taleplerini dinledi.

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken; “ Makamlar gelir geçer önemli olan  güzel hatırlanarak  doğru ve kaliteli hizmetler sunmaktır.”

96 mahallesi bulunan Kandıra’da yol bakım onarım çalışmalarını yerinde inceleyen, gittiği ziyaretlerde hemşehrileriyle sohbet etmeyi ihmal etmeyen Başkan Ünal Köken,  yaptığımız her projenin doğru ve faydalı olması için değerlendirmelerimizi sıklaştırıyoruz dedi.

Hemşehrilerinin taleplerini önemsediklerini ve hizmet yolunda onlarla birlikte yürüdüklerini vurgulayan Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’e Beylerbeyi mahalle sakinleri ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

Etiketler: Ünal Köken,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat