Özdilek

Ekonomi

Ulus Pazarı 15.ci Yılını Kutladı

Kısa adı UPEK olan ,Kartepe Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi 15.ci Kuruluşunu Pazar yerinde kutlayarak pasta kesti.

24 Nisan 2016 Saat: 19:01
Ulus Pazarı 15.ci Yılını Kutladı
Ulus Pazarı 15.ci Yılını Kutladı

Kartepe Ulus Pazarında gerçekleştirilen kutlama etkinliğine Kartepe Belediye Başkan'ı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Sadi Çakır, Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi Başkan'ı Bülent Reisoğlu, Kartepe Pazarcılar Derneği Başkan'ı Muharrem Küçük ve pazarcılar katıldı. 

HEM UYGUN HEM KALİTELİ
Edirne, İstanbul Çekmeköy ve Kartepe'de kurulan halk arasında sosyete pazarı olarak bilinen Ulus Pazarı Kocaeli'de kuruluşunun 15'nci yıldönümünü ve Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifinin kuruluşunu pazarcılar ile pasta keserek kutladı. 3 ilde toplam 600 üyesi bulunan Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi Kartepe'de bulunan 300 üyesi ile kutlamaları gerçekleştirdi. Etkinlikte konuşma yapan Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi Başkan'ı Bülent Reisoğlu,  "Pazarımız bugün 15 yaşına girdi. Bizleri yalnız bırakmayıp doğum günümüzü kutlamaya geldiğiniz için sizlere çok teşekkür ederiz. Pazarımızda her türlü ürün bulunmaktadır. Ürünlerimiz hem uygun fiyatlı hem de kalitelidir" dedi. 

BEREKET VARDIR
Daha sonra konuşan Kartepe Belediye Başkan'ı Hüseyin Üzülmez , "Burada arkadaşlarımız bir haraket oluşturmuştur. Harekette bereket vardır.  Bu bölgemizde esnaflara faydalı olacak şekilde bir pazar ortamı oluşturulmuştur. Biz burada pazarcı arkadaşlarımızla uyum içerisinde çalışıyoruz. Burada kaliteli ürünle uygun fiyatlara Kartepeli ve Kocaeli'de yaşayan vatandaşlara sunulmaktadır. Pazarımızın 15'nci yılı kutlu olsun" şeklinde konuştu. Daha sonra katılımcılar hep birlikte doğum günü pastası kesti.

Ulus Pazarı Esnaf Kooperatifi (UPEK) ve Kartepe Ulus Pazarı 15. yılını kutladı. Kutlama etkinliğine katılan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Hareket olan yerde bereket vardır. Burada da arkadaşlarımız bir hareket oluşturuyor. Pazarımızın 15. yılı kutlu olsun” dedi

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat