Özdilek

Aşayiş

Tombalacılara baskın

Ramazan ayı münasebeti ile ülke genelinde Tombala ve benzeri Kumar oyunlarının engellenmesi, kumar oynanan yerlerin tespit edilerek sorumlular hakkında idari işlemlerin yapıldı.

28 Mayıs 2018 Saat: 00:52
Tombalacılara baskın
Tombalacılara baskın

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Şube Koordinesinde,  Ramazan ayı münasebeti ile ülke genelinde Tombala ve benzeri Kumar oyunlarının engellenmesi, kumar oynanan yerlerin tespit edilerek sorumlular hakkında idari işlemlerin yapılması, genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanması amacı ile “Kumar ve Tombala Uygulaması” gerçekleştirildi. Kocaeli’nde, bu uygulama kapsamında gerçekleştirilen operasyonlara 58 ekip’de 206 personel katıldı.Kocaeli’nde yapılan uygulamalar, Asayişten sorumlu İl Emniyet Müdürü Kaan Yıkılmaz tarafından bizzat yönetildi.  Uygulamalarda İl Asayiş Şube Müdürü Ömer Kodal ve İlçe Emniyet Müdürleri bizzat hazır bulundu. Yapılan çalışmalarda 2 bin 99 şahıs ile85 işyeri kontrol edildi. Yapılan kontrollerde ise aranan 8 kişi yakalandı. 1 ruhsatsız silah ele geçirildi.Öte yandan Kartepe, Körfez ve Darıca İlçelerinde 4 tombala ve 3 poker oyunu ele geçirildi.  Kumar oynatan 7 şahısa kumara oynamaya yer ve imkân sağlamak suçundan işlem yapıldı. Bu mekânlarda kumar oynadıkları belirlenen ve suçüstü yakalanan 55 şahısa 13 bin 986 lira para cezası uygulandı. Ayrıca kumarda kullanıldığı tespit edilen bin 215 lira paraya el konulurken kumar oynanan yerlerin kapatılması için gerekli idari işlemlere başlatıldığı öğrenildi. Ayrıca 9 işyerinden sigaramatik ve çarkıfelek makinesi ele geçirildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat