Özdilek

Spor

Spor paneline büyük ilgi oldu

Derince’de önceki gün yapılan “Amatör Ruhunu Kaybetmeyen Profesyoneller” konulu panele çok büyük ilgi vardı

30 Kasım 2018 Saat: 00:35
Spor paneline büyük ilgi oldu
Spor paneline büyük ilgi oldu

Belediye Derincespor altyapı teknik Sorumlusu Onur Kından tarafından düzenlenen, bu yıl üçüncüsü yapılan panelin konukları Kocaelispor’un eski futbolcusu Taner Gülleri, Eski Merkez Hakem Komitesi Başkanı Mustafa Çulcu ve spor yazarı alp pehlivan’dı.

Panel yelken cafe’de yapıldı

İlimizin genç ve idealist teknik adamlarından, Belediye Derincespor altyapısında görev yapan Onur Kından tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Amatör Ruhunu Kaybetmeyen Profesyoneller konulu panel Derince Belediyesi’nin de katkıları ile Yelken Cafe’de gerçekleşti. Daha önce iki kez Hereke’de Körfez Belediyesi’nin katkıları ile yapılan panelin bu yılki konukları Kocaelispor’un eski futbolcusu Taner Gülleri, Eski Merkez Hakem Komitesi Başkanı Mustafa Çulcu ve Spor Yazarı Alp Pehlivan’dı. Panelin moderatörlüğünü Spor Müdürü Hayrettin Albayrak yaptı.

 Protokolde ilgi gösterdi

Panele konukların yanı sıra il ve ilçe protokolü de hazır bulundu. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, ASKF Başkanı Murat Aydın, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, İlçe Spor Müdürü Yusuf Yüksel, Derince İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, Derince Halk Eğitim Müdürü Abdülkadir Yardımcı da katıldı. Ayrıca Derince’de bulunan okulların öğrencileri, Belediye Derincespor altyapı sporcuları ile okul müdürleri ve öğretmenleri paneli takip etti.

Soru cevap şeklinde geçti

Panelde ilk konuşmaları Belediye Derince Başkanı Ali Haydar Bulut ile ASKF Başkanı Murat Aydın, Kocaeli Gençlik Hizmetleri Spor Müdürü Muzaffer Çintimar yaptı. Protokolün konuşmalarından sonra soru cevaba geçildi. Özellikle genç öğrenciler Taner Gülleri’ye Kocaelispor ile ilgili sorular yönettiler. Eski Merkez Hakem Komitesi Başkanı Mustafa Çulcu ve Spor Yazarı Alp Pehlivan da, kendilerine yönetilen sorulara cevap verdiler. Panel, Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un kapanış konuşması ile sona erdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat