Özdilek

Eğitim

Sosyolog Nurdoğan Arkış’tan Öğretmenlere seminer

Eğitim danışmanı, sosyolog Nurdoğan Arkış Yavuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerine kişisel gelişim ve iletişim becerilerini arttırmaya yönelik seminer verdi.

15 Nisan 2018 Saat: 12:03
Sosyolog Nurdoğan Arkış’tan Öğretmenlere seminer
Sosyolog Nurdoğan Arkış’tan Öğretmenlere seminer

Arkış Doğan Cüceloğluyla yaptığı çalışmalarla tanınıyor. Korkunun olduğu yerde sevginin olamayacağını  vurgulayan Arkış  öğrencilerimize söz hakkı vermek ve onların özgüvenlerini arttırmak konularında örnekler verdi.Eğitim,özgüven  ve sevgi konuları üzerinde durarak  başarı hiçbir zaman tesadüf değildir dedi.  Öğretmenliğin en önemli meslek olduğu  ve öğrencilerimizin gelecekteki başarılarında öğretmenlerin aldığı rollerle ilgili yaşanmış başarı hikayeleri  anlattı.Okul Öğretmenlerinin  seminere ilgisi  olumluydu  ve seminer sonrası  fikirleri seminerin eğitici olduğu üzerineydi.  Farklı bir bakış açısının kazandırıldığı seminerlerin devamının gelmesi üzerinde hemfikir oldular.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat