Özdilek

Güncel

Sezer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir açıklama yaparak, Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı .

9 Ocak 2022 Saat: 23:15
Sezer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı
Sezer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı

Sezer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yaptığı açıklamada: “10 Ocak 1961 tarihinde, 212 sayılı Kanun ile yürürlüğe giren, basın mesleği icrasında emek veren basın mensuplarımızın haklarını düzenleyen ve ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ olarak kabul edilmiştir.

 

Demokratik bir ülkenin vazgeçilmez unsurlarından biri de; bağımsız basındır. Tarafsız, özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir medyanın, demokrasinin gelişmesinde, toplumsal kalkınmanın sağlanmasında önemli bir yeri bulunmaktadır.

 

İletişim ve buna bağlı olarak etkileşim sürecinin belirleyici olduğu günümüzde gazetecilik, insanlara haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir fonksiyonu da vardır. Bu önemli işlevi her türlü şartta yerine getiren gazetecilerin, mesai mefhumu gözetmeksizin, vatandaşlarımızı bilgilendirmek ve haberdar etmek konusunda verdikleri mücadele takdire şayandır.

 

Gölcük’ün sorunlarını, ihtiyaçlarını, taleplerini kamuoyuna aktaran ve çözüm önerileri de sunan değerli gazetecilerimizin; 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik eder, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat