Özdilek

Kültür/Sanat

Seramik Sanatçısı Ferhan Bayık'ın Kişisel Seramik Sergisi Açılışı Yapıldı

Gölcük Belediyesi Sanat Galerisinde seramik sanatçısı Ferhan Bayık kişisel sergisi açılışı yapıldı. Seramik malzemelerinden oluşan eserlerin sergilendiği ürünler davetlilerin beğenisini topladı.

19 Nisan 2017 Saat: 17:17
Seramik Sanatçısı Ferhan Bayıkın Kişisel Seramik Sergisi Açılışı Yapıldı
Seramik Sanatçısı Ferhan Bayık'ın Kişisel Seramik Sergisi Açılışı Yapıldı

Seramik Sanatçısı Feyhan Bayık, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde, seramik malzemelerinden yapılmış olduğu eserlerini kişisel sergisiyle sanatseverlere sundu. Yapılan Sergi açılışına Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu Seramik, Cam ve Çini Program Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Nermin Demirkol, Ressam Banu Devrim, Kaymakamlık daire müdürleri, ilçemizdeki sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ve davetliler katılım gösterdi.

 “ Sanatçılarımızı ve sanatı önemsiyoruz”

Gerçekleştirilen sergi açılışında Seramik Sanatçısı Feyhan Bayık, duygularını ifade etti. Bayık, “Seramikten yapmış olduğum ürünlerimi sergilemek bana mutluluk veriyor. Buraya Ankara’dan geldik. Serginin açılmasında katkı sağlayan ve destek olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Biz Gölcük Belediyesi olarak her zaman sanat ve sanatçının yanındayız. Buraya kadar gelerek açmış olduğunuz sergiden dolayı sizi tebrik ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi. Başkan Ellibeş, programın sonunda sergi sahibi Feyhan Bayık’a bir plaket takdim etti. 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat