Özdilek

Siyaset

Şeker, Derince’de 24 Haziran’ı anlattı

AK Parti Milletvekili İlyas Şeker, Ankara dönüşünde Derince’ye gitti, SKM programlarına katılarak 24 Haziran seçimleri hakkında vatandaşlara bilgiler aktardı

26 Mayıs 2018 Saat: 13:36
Şeker, Derince’de 24 Haziran’ı anlattı
Şeker, Derince’de 24 Haziran’ı anlattı

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, 24 Haziran öncesinde seçim çalışmalarını hızlandırdı. Son olarak Ankara’dan döndüğü gün ayağının tozuyla Derince’ye gitti, SKM programları kapsamında; Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İlçe Başkanı İbrahim Şirin ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz ile birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlyas Şeker ve beraberindeki heyet ilk olarak esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

 

Hasta ziyaretinde bulundu

Dumlupınar Mahallesi’nde gerçekleştirilen ziyaretler sonrasında Milletvekili İlyas Şeker ve Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, AK Parti Derince İlçe Teşkilatı kurucularından İbrahim Bostan’a evinde ziyaret ederek geçirdiği ameliyat sonrası ‘geçmiş olsun’ dileklerini iletti. Şeker, daha sonra Derince Çorumlular Derneği’ni ziyaret etti.

 

“Ülke daha da güçlenecek”

Seçim süreci ile ilgili olarak Çorumlular Derneği üyelerine bilgiler aktaran Milletvekili İlyas Şeker, “24 Haziran seçimleri ülkemiz için bir dönüm noktası olacak. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle yönetimde istikrar olacak. Parlamento da daha güçlü hale gelecek” ifadelerini kullandı. İlyas Şeker, gün boyunca Derince İlçe Teşkilatı üyeleriyle birlikte ziyaretlerini sürdürdü.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat