Özdilek

Güncel

Şehir Hatları’ndan matine tadında kadınlara Boğaz turu

İstanbul'da Şehir Hatları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında İBB Kadın, Mahalle Evleri ve İstanbul Aile Danışmanlık ve Eğitim Merkezi (İSADEM) bünyesindeki 500’ü aşkın kadına eğlence dolu bir Boğaz Turu düzenledi.İSTANBUL (...

8 Mart 2024 Saat: 18:05
Şehir Hatları’ndan matine tadında kadınlara Boğaz turu
Şehir Hatları’ndan matine tadında kadınlara Boğaz turu

Şehir Hatları’ndan matine tadında kadınlara Boğaz turu

İstanbul'da Şehir Hatları, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında İBB Kadın, Mahalle Evleri ve İstanbul Aile Danışmanlık ve Eğitim Merkezi (İSADEM) bünyesindeki 500’ü aşkın kadına eğlence dolu bir Boğaz Turu düzenledi.

İSTANBUL (İGFA)  - Geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yurtlarında kalan üniversite öğrencilerine ardından İstanbul Darülaceze Şube Müdürlüğü’nde kalan büyüklerimize moral vermek için özel Boğaz Turları düzenleyen Şehir Hatları, bu kez de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında, kadınlara özel bir Boğaz Turu gerçekleştirdi.

Kadın, Mahalle Evleri ve İstanbul Aile Danışmanlık ve Eğitim Merkezi (İSADEM) bünyesindeki 500’ü aşkın sayıda kadının katıldığı Boğaz Turu, Kabataş İskelesi’nden başlayıp Kabataş İskelesi’nde sonlandı. 

1,5 saatlik Boğaz Turu’nda kadınlar Boğaz’ın eşsiz güzelliklerini görme fırsatı buldu.

Boğaz Turu, kadınlar matinesini andıran renkli anlara da sahne oldu. Vapur müzisyenlerinin canlı performansları eşliğinde dans edip eğlenen kadınlar, Vapur Kafe’nin çay ve simit ikramlarıyla da keyifli bir gün geçirdi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat