Özdilek

Siyaset

Şanbaz, Kongre sürecinde tartışmalara noktayı koydu

Son günlerde İyi Parti Kocaeli teşkilatlarında sosyal medya üzerindeki tartışmalara Başkan Sanbaz noktayı koydu.

9 Ocak 2020 Saat: 09:12
Şanbaz, Kongre sürecinde tartışmalara noktayı koydu
Şanbaz, Kongre sürecinde tartışmalara noktayı koydu

Şanbaz, Kongre sürecinde tartışmalara noktayı koydu

Son günlerde İyi Parti Kocaeli teşkilatlarında sosyal medya üzerindeki tartışmalara Başkan Sanbaz noktayı koydu.

Konuyla ilgili Başkan Sanbaz’ın açıklaması şöyle:

 

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereği, kişisel verilerin hukuka uygun şekilde elinde bulunduran kurumlar, kişisel verilerin hukuka aykırı olarak işlenmesi ve erişilmesini önlemek, kişisel verilerin muhafazasını sağlamakla yükümlüdür.

Üyelerimizin Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaraları, adresleri vb. bilgilileri kişisel bilgidir. Askıdaki üye listeleri incelenebilir, itiraz yollarının kullanılabilmesi için tabi ki kontrol edilebilir. Fakat hiçbir suretle kayıt altına alınamaz, fotoğraflanamaz, çoğaltılamaz, yazılı olarak sureti talep edilemez, dağıtılamaz. Kanuna aykırı hareket edenler hem cezai hem de idari olarak cezalandırılırlar. Siyasi partiler de bu yasaya uymakla yükümlüdür.

Tüm üyelerimiz gönül rahatlığıyla ikamet ettikleri ilçede askıdaki listelerde kendi isimlerine bakabilir, kontrol edebilirler. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı olarak büyük hassasiyet ve titizlikle tüm ilçelerimizde  listeleri kontrol etmekteyiz. İlçe binasına gelmeden, listeleri kontrol etmeden, sosyal medya üzerinden partimizi sıkıntıya sokacak harekette bulunan  İYİ Parti mensubiyeti arkadaşlarımızın duygusal hareket etmemelerini bekliyoruz. Her üyemiz parti teşkilatlarımıza gelerek ilçelerimizde gerekli şekilde ağırlanacaktır. Demokratik haklarını kullanırken eğer karşılaştıkları bir sorun ya da zorluk olursa tarafıma acilen bildirmelerini rica ederim. Demokrasini bütün kurallarının İYİ Parti Kocaeli teşkilatlarında uygulanması konusunda kimsenin hiçbir şüphesi olmasın. Bugüne kadar partimize hizmet eden tüm İYİ Partili arkadaşlarımızın verdikleri emeğe saygımız sonsuzdur. Mevcut yönetimlerde bulunan arkadaşlarımıza da aynı şekilde saygı duyulmasını bekliyor, herkesi birlik ve beraberlik çerçevesinde hareket etmeye davet ediyorum.

Ben İYİler  ve Cesurlar Hareketinin lideri Sn. Meral Akşener’in Kocaeli’deki temsilcisi İl Başkanıyım. Hiçbir yanlışa, antidemokratik bir olaya hiçbir şekilde müsaade etmem söz konusu değildir. Kötülerin sınıfta kalacağı İYİlik Hareketinin İYİlerle birlikte yürüyeceği kongre sürecimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Sevgi ve saygılarımla…

 

Şanbaz YILDIZ

İYİ PARTİ KOCAELİ İL BAŞKANI

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat