Özdilek

Kültür/Sanat

Sanatfest başladı

İzmit Belediyesi’nin bir ilke imza atarak organize ettiği İzmit El Sanatları Festivali SanatFest başladı.

5 Eylül 2019 Saat: 13:12
Sanatfest başladı
Sanatfest başladı

Sanatfest başladı

İzmit Belediyesi’nin bir ilke imza atarak organize ettiği İzmit El Sanatları Festivali SanatFest başladı.

 Sanatfest başladı

İzmit Belediyesi’nin bir ilke imza atarak organize ettiği İzmit El Sanatları Festivali SanatFest başladı. Seka Park Uçurtma Tepesi’nde gerçekleşen etkinlikte İzmit’te faaliyet gösteren kurum, kuruluş ve esnaflardan oluşan 75 adet stant kuruldu. “Kadının Gücü” konseptiyle İzmitliler buluşacak SanatFest 5-6-7-8 Eylül tarihleri arasında 4 gün boyunca devam edecek.

 

El emekleri ürünler görücüye çıktı

 

Festivalde stantlardaki el emeği ürünlerinin satışının yanı sıra müzik ve eğlence etkinlikleriyle İzmitliler hem alış yapıp hem de keyifli vakit geçirebilecek. Festivalde, gümüşten ebruya, camdan seramiğe, kırkyamadan nakışa, doğal ürünlerden el yapımı yiyeceklere kadar birçok alanda el emeği ürünün görülüp alınabileceği stantlar hizmet vermeye başladı.

 

Atölyelere büyük ilgi

 

Festivalin ilk gününde amigurumi anahtarlık yapım atölyesi, deri takı yapım atölyesi, tokat baskı atölyesi, kukla workshop, kağıt dokuma atölyesi ve ebru atölyesi gerçekleştirildi. Atölyelere büyük ilgisi gösterildi. Ayrıca etkinlikte İzmit Belediyesi meslek edindirme merkezi olan İZMEK’te festivalde stant kurarak ürünlerinin tanıtımını ve satışını gerçekleştirdi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat