Özdilek

Kültür/Sanat

Sanat Akademisi yarın kapılarını müziğe açıyor

‘Sanat Kenti İzmit’ sloganıyla çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesinin hayata geçirdiği Sanat Akademisi’nde müzik bölümü yarın oryantasyon dersleriyle kapılarını açıyor.

2 Ekim 2021 Saat: 12:35
Sanat Akademisi yarın kapılarını müziğe açıyor
Sanat Akademisi yarın kapılarını müziğe açıyor
İzmit Belediyesi Sanat Akademisi’nde ilk ders yarın başlıyor. Dünyaca ünlü kemal virtüözü Prof. Dr. Cihat Aşkın ve alanında uzman isimlerin kentin tüm mahallelerinde haftalarca süren taramaları ve beş gün süren yetenek sınavı sonunda eğitim almaya hak kazanan çocuk ve gençler yarın Müzik Bölümü’nde ders başı yapacak. İzmit Belediyesi Sanat Akademisi Müzik Bölümü kapılarını sanata ve gençlere açacak. 
Oryantasyon dersleri 
Sanat Akademisi’nin Müzik Bölümü’nde eğitim 2 Ekim 2021 Cumartesi günü (yarın) oryantasyon dersleriyle start alacak. Yaş gruplarına göre ayrılan öğrenciler, eğitmenlerin belirlediği saatlerde derse katılacak. Oryantasyon eğitimi; eğitmen ile öğrenci arasındaki etkileşimi artırmak, öğrencilere Sanat Akademisi işleyişini anlatmak, ana ve ortak branşlara göre öğrenciyi konumlandırmak için yapılacak. 2021-2022 Sanat Akademisi Müzik Bölümü eğitim günleri ve saatleri oryantasyon eğitiminden sonra öğrencilerine duyurulacak.  
Sanata destek sürecek 
İzmit Belediyesi, dünyaca ünlü keman virtüözü Cihan Aşkın’ın öncülüğünde gençlerin müzik eğitimlerine yardımcı olmak amacıyla ücretsiz eğitim fırsatı sunuyor. Bu kapsamda sanatseverleri bir araya getirecek ve müzik, resim, dans, drama ve tiyatro alanında ücretsiz eğitim verecek olan İzmit Belediyesi Sanat Akademisi kapılarını açmaya hazırlanıyor. Geleceğin sanatçılarını ortaya çıkarmak adına kentte yeni bir dönem başlatan İzmit Belediyesi, yetenekli tüm gençlere destek vermeyi sürdürecek.
EĞİTİM PROGRAMI:
2000-2005 yılı doğumlular saat 12.00
2006-2009 yılı doğumlular saat 13.00
2010-2011 yılı doğumlular saat 14.00
2012-2014 yılı doğumlular saat 15.00

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat