Özdilek

Aşayiş

Sakarya önemli bir değerini kaybetti

Uğradığı silahlı saldırıda yaşamını yitiren Sakarya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Erkan'ın borsadaki sandalyesi ve masasına çiçek bırakıldı.

5 Eylül 2019 Saat: 13:45
Sakarya önemli bir değerini kaybetti
Sakarya önemli bir değerini kaybetti

"Sakarya önemli bir değerini kaybetti

SAKARYA (AA) - Tartıştığı kişi tarafından silahla vurularak yaşamını yitiren Sakarya Ticaret Borsası (STB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Erkan'ın borsadaki sandalyesi ve masasına çiçek konuldu.

"Sakarya önemli bir değerini kaybetti

Borsadaki toplantı salonunda Erkan'ın vefatının ardından ilk defa toplanan yönetim kurulu üyeleri, silahlı saldırıda hayatını kaybeden Erkan'ın sandalyesine ve masasına çiçek bıraktı. 

Burada açıklamalarda bulunan STB Yönetim Kurulu Başkanı Adem Sarı, morallerinin bozuk olduğunu söyledi. 

Erkan'ın sadece STB yönetim kurulu üyesi değil, aynı zamanda bir iş adamı, üretken, toparlayıcı, yardımsever sevecen birisi olduğunu anlatan Sarı, kendisiyle de yıllar öncesine dayanan bir dostluklarının olduğunu kaydetti. 

Erkan'ı kaybetmekten duyduğu üzüntüyü dile getiren Sarı, "Geçmişte çok hatıralarımız var." dedi.

Sarı, Ahmet Erkan'ın vefatının ardından bir yazı kaleme aldığını aktararak, insanların ölümünün uzun bir süreden beri diğer canlılar gibi doğal yaşam döngüsüyle gerçekleşmediğini söyledi.

 "Sakarya ve Türkiye önemli bir değerini kaybetti"

STB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nizamettin Sarı da ülkenin, tırnaklarıyla en alttan gelerek çok işler başarmış birisini kaybettiğini söyledi. 

Erkan ile yaklaşık 20 yıllık bir dostlukları olduğunu dile getiren Sarı, yönetim kurulu toplantılarında karşılıklı oturduklarını kaydetti. 

Dost, arkadaş, ağabeyi kaybetmiş bir insan olduğunu ifade eden Sarı, "Çevresine yaptığı iyilikleri saymakla bitiremeyiz. Bir kişiyi işe alıp istihdam ettirdiği zaman çok mutlu olurdu. İnsan hayatının bu kadar ucuz olmaması gerekiyor. Bunu, insanlıkla bağdaştıramayacağım bir hareket olarak görüyorum. Sakarya'ya hizmet olacak konularda ne kadar özverili olduğuna hepimiz şahit olduk. Sakarya ve Türkiye çok önemli bir değerini kaybetti." diye konuştu. 

Sarı, borsa olarak Erkan'ın geride bıraktıklarına sahip çıkacaklarını ve daha ileriye taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi. 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat