Özdilek

Kültür/Sanat

Sahnesiz oyunlara alkış

Kocaeli Bölge Tiyatrosu tarafından geçen hafta startı verilen ‘8. Çocuk Oyuncular Sahnesiz Oyunlar’ buluşmasında ikinci hafta 3 oyunla devam etti.

14 Ocak 2018 Saat: 12:09
Sahnesiz oyunlara alkış
Sahnesiz oyunlara alkış

İlimizin tiyatro okulu olan Kocaeli Bölge Tiyatrosu, geleneksel hale getirdiği ve bu yıl 8’ncisini gerçekleştirdiği, “Çocuk Oyuncular Sahnesiz Oyunlar” festivali tüm hızıyla devam ediyor. Son haftayı giren festival kapsamında önceki gün üç oyun sahnelendi. Finalde ile Genel Sanat Yönetmeni Burhan Akçin ve Tiyatro öğretmen ve ekibi birlikte seyircileri selamladı. Bilindiği gibi oyuncularının tamamı çocuk olan gösteriler Dolphin Alışveriş Merkezi’nde sahneleniyor.

‘Bu’ adlı gösteri

“Yer, Gök, Cadde, Sokak, Çarşı ve Pazar Tiyatro” sloganıyla gerçekleşen festivalin üçüncü gününde ilk olarak Grup Başaran gösteri yaptı. “Bu” adlı çalışmada; Orhan Fuat Bambal, Kayra Eymen Küçük, Melis Naz Avcı, Umut Ata Gürgün, Emir Gürsel, Emre Çınar Koçaktuz, Ömer Faruk Şimşek, İpek Su Erçil, Melissa Özmen, Demir mert Yılmaz ve Ünal Bulut Savaş sahne aldı.

Ateknomonolojik”

İkinci oyunda ise “Grup Bütüncül” başarılı bir gösteriye imza attı. “Ateknomonolojik “ adlı gösteride;  Betül Köseoğlu, Irmak Ada Yıldız, Neva Miray Kıcıman, Aysel Aleyna Gülhan, Irmak Çoban, Doğa Ünal, Ahmet Arda Öztürk, Naz Rüya Aygüç, Çağan Yılmaz, Nilüfer Kandemir, Aslı Yezda Han, Ela Erbay, Dila Elvin Akyıldız, Duru Köse, İpek Kara, Irmak Bayram ve Selim Eymen Esen yer aldı.

Oturumun durumu”

Günün son oyununda ise yine çok etkili bir oyun seyirciyle buluştu. “Grup Moment” tarafından  “Oturumun Durumu” adlı gösteride; İpek Celep, Zihni Ege Yıldız, Asil Utku Kök, Mert Çizer, Mert Yılmaz, Anıl Gökçe, Barış Yiğit Ürker, Nehir Çelik, İrem Bilir, Gökhan Ay, Fatma Dora Sayan, Arda Oruç, Güven Asel Çapar, Azra Berkdemir, Elif Zorluer, Sude Hur ve Dilay Yağız performanslarıyla dikkat çekti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat