Özdilek

Aşayiş

Sahilde terk edilmiş otomobil

İzmit İlçesi Sanayi Mahallesi Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde bulunan Halk Otobüsü Garajına gelen şoförler, araçların girmediği sahil şeridinde bir kısmı suya girmiş olan bir otomobil gördü.

28 Kasım 2018 Saat: 11:26
Sahilde terk edilmiş otomobil
Sahilde terk edilmiş otomobil

İzmit İlçesi Sanayi Mahallesi Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde bulunan Halk Otobüsü Garajına gelen şoförler, araçların girmediği sahil şeridinde bir kısmı suya girmiş olan bir otomobil gördü.  Otomobilde ve çevresinde kimseyi göremeyince durumdan şüphelenen halk otobüsü şoförleri, durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri 41 ABD 582 plakalı aracın sahibini tespit ederek ulaşmaya çalıştı. Ancak telefona cevap vermeyince bölgeye çekici çağırılarak araç otoparka çekildi. Aracın kendis sahibi yada başka bir şahıs tarafından sahile getirildiği,  bir kısmı suya girip bir kısmıda kum ve çamura saplanınca camı açık bırakılarak terk edildiği tahmin ediliyor.Polis olayla ilgili  geniş çaplı soruşturma başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat