Özdilek

Siyaset

Saadet Partisi'nden DSP'ye Nezaket Ziyareti

Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik ve yönetimi, Demokratik Sol Parti (DSP) İl Başkanı Halim Dedeoğlu’nu bugün ziyaret etti.

31 Ekim 2018 Saat: 00:29
Saadet Partisinden DSPye Nezaket Ziyareti
Saadet Partisi'nden DSP'ye Nezaket Ziyareti

DSP Kocaeli İl Başkanlığı'nda gerçekleşen ziyarette konuşan Saadet Partisi İl Başkanı Nurettin Çelik, “En çok birlikteliğe ihtiyacımız olan dönemdeyiz. Siyaset yeni çizgiler oluşturabiliyor ama önümüzdeki süreçte ülkenin ihtiyacı misakı milli sınırlarında çizdiğimiz çizgileri güçlü tutmak.  Geçmişteki ve şimdiki siyaset anlayışı, geleceğe birlikte yansıtabileceğimiz bir durum söz konusu. Önümüzdeki süreçte hep beraber bu ülkeye nasıl katkı sunabiliriz bunu amaçlıyoruz” dedi.

 

Ekonominin Bozuk Olmasının Asıl Nedeni 16 Yıldır Yapılan Yanlışlar

Saadet Partisinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu, “Dediğiniz gibi birlik beraberliğe ihtiyacımız var. Bazı değerlerle oynanıyor, Türkiye’nin gidişatına dışarıdan baskılar etki etse de ekonomisinden siyasetine kadar gidişat iyi gözükmüyor. Ülkede ekonomik işlerin iyi gitmediğinin birçok örneği var. Asıl neden 16-17 yıldır yapılan yanlışların sonucudur. Küresel sermaye her zaman var. Biz işlerimizi demek ki doğru yapmıyoruz. Üretim bitik bir halde, üretimin olmadığı yerin düze çıkması çok zor” açıklamasında bulundu.

Konuşmalarda iyi dileklerle ülkenin ve dünyanın durumu karşılıklı olarak değerlendirilirken, ayrıştırıcı uslüptan uzak, birleştirici unsurlara önem verilmesi gerektiği vurgulandı. Ekonomik krizin her yönden etkilerinin görülmeye başlandığına ve adalet mekanizmasındaki hissedilen yanlış durumların olduğu bir sistemde bu sıkıntılar yönetici kadro tarafından görülmeli ve toplumda daha vahim sonuçlar oluşmadan önlemler alınmalı diye belirtildi.

Bu iyi niyet ziyaretlerinin toplumsal çözümler için iyi birer sebep olduğu ve bu ziyaretlerin daha sık hale gelmesi gerekliliği vurgulandı.

Haber: Veysel Kavrayan

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat