Özdilek

Aşayiş

Pasaportlarına El Koyarak fuhuş yaptırdılar

Yabancı uyruklu kadınları iş vaadi ile kandırarak yurda getiren ve pasaportlarına el koydukları iddia edilen 2 kişi, fuhuş yaptırdıkları gerekçesi ile operasyonla yakalandılar.

11 Kasım 2019 Saat: 12:23
Pasaportlarına El Koyarak fuhuş yaptırdılar
Pasaportlarına El Koyarak fuhuş yaptırdılar

Pasaportlarına El Koyarak fuhuş yaptırdılar

Yabancı uyruklu kadınları iş vaadi ile kandırarak yurda getiren ve  pasaportlarına el koydukları iddia edilen 2 kişi, fuhuş yaptırdıkları gerekçesi ile operasyonla yakalandılar.

Yabancı uyruklu kadınları iş vaadi ile kandırarak yurda getiren ve kendilerini borçlandırıp  pasaportlarına el koydukları iddia edilen 2 kişi, kadınlardan birinin fırsatını bularak polisi arayıp yardım çağırısında bulunması üzerine yakalanarak gözaltına alındı.

Yabancı uyruklu kadınları iş vaadi ile kandırarak yurda getiren ve kendilerini borçlandırıp  pasaportlarına el koydukları iddia edilen 2 kişi, kadınlardan birinin fırsatını bularak polisi arayıp yardım çağırısında bulunması üzerine yakalanarak gözaltına alındı.

Yabancı uyruklu bir kadının  bulduğu bir fırsatı değerlendirerek, polisi arayıp pasaportlarına el konulduğunu ve kendilerine zorla fuhuş yaptırtıkları ihbarında bulunması üzerine, Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Ekipleri, İzmit Körfez Mahallesi ve Cedit Mahallesinde bulunan 2 ayrı adrese   operasyon düzenlendi. Operasyonda insan ticareti, fuhuşa aracılık ve yer temin etmek iddiaları ile  C.T. (22)  ve C.Y. (34) isimli 2 şüpheli yakalandı. Dilovası ve İzmit İlçelerinde gerçekleştirilen çalışmalar sonucu zorla fuhuş yaptırıldıkları belilenen yabancı uyruklu kadınlar ifadelerinin alınması sonrası sınırdışı edilmek üzere Kocaeli İl Göç idaresine sevk edilirken, işlemleri tamamlanan 2 şüpheli Kocaeli Adliyesine sevk edildi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat