Özdilek

Siyaset

Özgür Yılmaz, Gölcük sanayi esnafıyla buluştu

CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz, Gölcük sanayi esnafıyla buluştu.

12 Mart 2024 Saat: 15:15
Özgür Yılmaz, Gölcük sanayi esnafıyla buluştu
Özgür Yılmaz, Gölcük sanayi esnafıyla buluştu

Özgür Yılmaz, Gölcük sanayi esnafıyla buluştu

CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz, CHP heyetiyle birlikte Gölcük sanayi esnafını ziyaret ederken esnafın talep ve önerilerini dinledi.

CHP Gölcük Belediye Başkan Adayı Özgür Yılmaz seçim çalışmalarına Gölcük sanayi esnafını ziyaret ederek devam etti. Özgür Yılmaz’ın yanı sıra CHP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner ve CHP Gölcük yöneticileri de sanayi esnafına yapılan ziyarette yer aldı. Özgür Yılmaz, Gölcük sanayisine sürekli ziyaretler gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, “Daha önce de defalarca kez sanayi esnafımızı ziyaret ettik. Bu ziyaretlerde esnafımızın bizde ATM, PTT ve sosyal alanlar gibi talepleri oldu. Bu taleplerin tümünü not aldık. 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk işimiz buradaki eksiklerin giderilmesi olacak. Sanayi esnafımızın da bize yakınlığı bizim iddiamızı arttırıyor. Kendilerine teşekkür ederiz. Gölcük’ü hak ettiği yere taşımak istiyoruz ve bunda Gölcük sanayi esnafının da katkısı önemli. Biz sanayi esnafımızla birlikte kent dinamiklerini tekrar harekete geçirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Gölcük sanayi esnafı da Özgür Yılmaz’a destek ve ziyaretinden dolayı teşekkür ederken birçok esnaf 31 Mart yerel seçimlerinde Özgür Yılmaz’a desteğini belirtti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat