Özdilek

Ekonomi

Özdilek’ ten Karne Hediyesi

Özdilek Alışveriş Merkezi karne heyecanı yaşayan minik müşterileri için eğlenceli bir etkinlik düzenledi.

24 Ocak 2016 Saat: 19:03
Özdilek’ ten Karne Hediyesi
Özdilek’ ten Karne Hediyesi

İlk yarıyılın yorgunluğunu Kartepe’nin ilk alışveriş merkezi olan Özdilek’te atan minikler aynı zamanda  Mertcan ve Bugs Bunny adlı çocuk tiyatrosu ile oldukça keyifli saatler geçirdi. Ayrıca her hafta sonu 14.00-17.00 saatleri arasında Çocuk Sahnesi'nde tiyatro oyunlarını ve showlarını ücretsiz olarak tüm misafirlerine sunan Özdilek Alışveriş Merkezi çocukların kaliteli vakit geçirmesine yardımcı oluyor.

 

Eğlenirken Öğrendiler Odasını sürekli dağıtan Mertcan’a kızan annesi bir gün Bugs Bunny ile birlikte küçük bir oyun oynamaya karar verir. Annesi donma taklidi yapar ve daha sonra Mertcan, Aslan ve Bugs Bunny ile birlikte annesini iyileştirmenin yollarını arar. Dağıttığı eşyaları toplayarak annesinin iyi olacağına karar verirler ve etrafı toplamaya başlarlar. Sonunda annesine çiçek veren Mertcan ondan özür diler ve oyuncaklarını bir daha dağıtmayacağına dair söz verir.

Anne babaya yardım etmenin önemini vurgulayan tiyatro oyunu çocuklar kadar ailelerinde yoğun ilgisi ile izlendi. Hem eğlendiren hem de öğreten gösteri çocuklarında oyuna dahil olmasıyla daha da eğlenceli bir hale geldi. Ayrıca oyunun sonunda oyuncular ile fotoğraf çektiren çocuklar tatillerine güzel bir başlangıç yaptı.

Tatil boyunca çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenleyecek olan Özdilek önümüzdeki hafta da Planetaryum  ile çocukların farklı bir deneyim yaşamalarını sağlayacak. Ayrıca Özdilek AVM karne hediyesi olarak karnesi ile birlikte gelen çocuklara Star Park oyun jetonu hediye ediyor.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat