Özdilek

Güncel

Özdilek Kocaeli AVM’de 20.yıl coşkusu

Kocaeli’nin gözde alışveriş ve yaşam merkezi Özdilek Kocaeli AVM, 20. açılış yıldönümünü birbirinde eğlenceli etkinliklerle ve kampanyalarla kutluyor.

9 Ekim 2018 Saat: 20:23
Özdilek Kocaeli AVM’de 20.yıl coşkusu
Özdilek Kocaeli AVM’de 20.yıl coşkusu

Mucize; Uğur Böceği ve Karakedi’den 20.yıla özel şov

Kocaeli’nin gözde alışveriş ve yaşam merkezi Özdilek Kocaeli AVM, 20. açılış yıldönümünü birbirinde eğlenceli etkinliklerle ve kampanyalarla kutluyor. Mucize; Uğur Böceği ve Karakedi ile miniklerin eğlenceli anlar yaşamasını sağlayan Özdilek Kocaeli AVM, fotoğraf çekim etkinliğiyle de herkesin anısında yer alıyor.

Bu yıl açılışının 20. yılını kutlayan Özdilek Kocaeli AVM, yaptığı çeşitli kampanyalar ve etkinliklerle ziyaretçilerine unutulmaz bir gün hediye etmeye hazırlanıyor.

13-14 Ekim tarihlerinde fotoğraf çekim etkinliğiyle start alacak açılış, 14 Ekim Pazar günü açılışa özel hazırlanan 1000 kişilik pasta kesimiyle devam edecek. Tüm ziyaretçilerin katılımı ile kesilecek pastanın ardından çocukların heyecanla izlediğiMucize; Uğur Böceği ve Kara Kedi çizgi filminin sevilen karakterleriunutulmaz bir güne imza atacak.Minik dostları ile buluşacak olan Uğur Böceği ve Kara Kedi karakterleri, çocuklarla birlikte oyunlar oynayıp, şarkılar söyleyecek. Pasta kesimi ve sürpriz kampanyalarla renklenecek olan açılışta, isteyen herkes Uğur Böceği ve Kara Kedi karakterleri fotoğraf çektirerek bugünü ölümsüz kılma şansı yakalayacak. 21 Ekime kadar devam edecek ve ücresiz olarak gerçekleştirilecek olan etkinliğe tüm çocuklar davetlidir.

Özdilek Kocaeli AVM, tüm Kocaelileri 20.yıl coşkusunu yaşamaya davet ediyor.

 

Etiketler: Özdilek,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat